Belcando Dog Adult Power, 5 kg

Belcando Dog Adult Power 5 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
136,44 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Ingredientele alese cu grijă, carnea de pasăre și pește bine digerabile ca sursă de proteină de mare valoare biologică, cu un aport suplimentar de acizi omega 3, fac ca BELCANDO Adult Power să fie hrana optimă pentru câinii cu activitate sporită.
Recomandă acest produs și prietenilor

Ingredientele alese cu grijă, carnea de pasăre și pește bine digerabile ca sursă de proteină de mare valoare biologică, cu un aport suplimentar de acizi omega 3, fac ca BELCANDO Adult Power să fie hrana optimă pentru câinii cu activitate sporită.

Făina din seminţe de struguri presate la rece asigură protecţia optimă a celulelor.

Conţinutul ridicat de proteine şi grăsimi este adaptat nevoilor foarte ridicate de energie ale câinilor sportivi.

Densitatea mare de nutrienţi este de asemenea potrivită pentru femelele aflate la sfârşitul sarcinii şi în perioada de alăptare.

Nu conține grâu și alte cereale ce au în compoziția lor gluten, soia, produse din lapte.

Este deosebit de importantă administrarea de ProAgil câinilor de orice vârstă pentru mobilitatea acestora.

Hrana Belcando conține ProAgil pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și articulațiilor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Belcando Dog Adult Power, 5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Belcando. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Belcando pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Belcando Dog Adult Power, 5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Belcando Dog Adult Power, 5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Belcando Dog Adult Power, 5 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Belcando Dog Adult Power, 5 kg la prețul 136,44 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Belcando pentru caini de la Pet Mart!

Carne proaspătă de pasăre (30 %); Proteină de pasăre cu nivel scăzut de cenuşă (21 %); Porumb; Orez; Făină de pește din peşte oceanic (6 %); Grăsime de pasăre; Ulei vegetal (palmier, nucă de cocos); Ou (2,5 %); Gelatină hidrolizată (2,5 %); Seminţe de struguri presate la rece (2,5 %); Drojdie de bere; Păstăi de roșcovă; Pulpă de sfeclă dezaharisită; Seminţe Chia; Ficat de pasăre hidrolizat; Fosfat dicalcic; Clorură de sodiu; Clorură de potasiu; Plante aromatice (total: 0,2 %; Frunze de urzică, Rădăcină de genţiană, Fierea pământului, Muşeţel, Fenicul, Chimen, Vâsc, Coada Şoricelului, Frunze de mur); Yucca schidigera. Constituenți analitici Proteine 29,5 % (dinc care 85% de origine animală); Conţinut de grăsimi 20,5 %; Cenuşă brută 7,0 %; Fibre brute 3,0 %; Umiditate 10,0 %; Calciu 1,4 %; Fosfor 1,0 %; Sodiu 0,35 %. Aditivi per kg Aditivi nutriționali: Vitamina A 15.000 U.I.; Vitamina D3 1.500 U.I.; Vitamina E 150 mg; Cupru (cupru-(II)-sulfat, pentahidrat) 12,5 mg; Fier ( fier-II-sulfat, monohidrat) 200 mg; Mangan (sub formă de oxid II mangan) 40 mg; Zinc (sub formă de oxid de zinc) 150 mg; Iod (calciumiodat, anhidru) 2,0 mg; Seleniu (ca selenit de sodiu) 0,05 mg. Aditivi tehnologici: Lecitină 3.600 mg; extracte cu un conţinut ridicat de tocoferol, de origine naturală (= vitamina E naturală) 48 mg.

Cod intern produs PF-BEL-563
Cod Bare 4002633550514
Producător Belcando
Ingredient principal Carne
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 5 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).