Belcando Dog Adult Power, 1 kg

Belcando Dog Adult Power 1 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Bogată în carne de pasăre uşor digerabilă, cu hering ca sursă de proteină cu valoare biologică ridicată şi Omega-3, cu făină din seminţe de struguri presate la rece pentru protecţia celulelor.

Conţinutul de proteină şi grăsimi este adaptat cerinţelor energetice foarte mari ale câinilor de performanţă sportivi, utilitari, măreşte rezistenţa la efort şi menţin o bună condiţie fizică. Hrană recomandată şi căţelelor în perioada de sfârşit a sarcinii şi în perioada de alăptare.

Conţinut de proteină: 85% total proteină animală (din care 70% pasăre, 15% peşte), 15% proteină vegetală

Nu conţine: grâu, soia, sau produse lactate.Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Belcando Dog Adult Power, 1 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Belcando Dog Adult Power, 1 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Belcando Dog Adult Power, 1 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Belcando Dog Adult Power, 1 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Belcando Dog Adult Power, 1 kg la prețul 28,65 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-BEL-562
Cod Bare 4002633550507
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 1 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  belcando power
  Preț
  foarte bune pentru cateii care zburda fara incetare
 • Hrana caini
  Preț
  Incercam si acest fel. An auzit ca este super.
 • Recomand cainilor cu un nivel foarte mare de activitate
  Preț
  Cum am precizat si la Belcando Junior si Adul este o mancare care o folosesc de mai bine de 5 ani.Aceasta gama o recomand doar cainilor cu un nivel de activitate foarte ridicat, nu cainilor cu un nivel de activitate moderat!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.