Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg

Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Crochetele Belcando MultiCroc pot fi amestecate cu apa calda pentru a forma un sos del;icios.

Beneficii:
- contine crochete diverse (taitei, vegetale, orez si carne);
- raport echilibrat de proteine/energie pentru un nivel normal de activitate;
- este usor digerabil datorita proportiei ridicate de carne (din totalul proteinelor 70% sunt proteine animale: 30% pasare, 5% peste si 35% vita);
- lecitina, drojdia de bere si acidul linolic dezvolta o piele sanatoasa si o blana deasa.

Ingrediente:
Orez, porumb, grau, carne de pasare (deshidratata), irimic de grau, taitei, jumari (deshidratate), faina de oase, ulei vegetal, furaje, drojdie de bere, fibre de sfecla, grasimi de pasare, faina de peste, fosfati de calciu, ficat de pasare (deshidratat), oua (deshidratate), roscova, amidon de grau pregelatinizat, carbonat de calciu, clorura de sodiu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Belcando. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Belcando pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Belcando Dog Adult Multicroc 15 Kg la prețul 380,39 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Belcando de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-BEL-2690
Cod Bare 4002633553621
Producător Belcando
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 15 kg
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • belcando
    Calitate
    Preț
    pret f bun pt o hrana de calitate

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.