Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110

Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 

Genereaza atat lumina cat si caldura.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat si incalzire reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat si incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bec Hagen Exo Terra Sun Glo A19 60 W PT-2110 la prețul 41,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-1705
Cod Bare 15561221108
Producător Hagen
Notificare culori multiple Nu
Putere 60 W
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.