Bayofly Pour-on 1% x 500 ml

Bayofly Pour-on 1% x 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
432,84 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Bayofly Pour-on 1% x 500 ml - Soluţie pour on impotriva infestaţiilor cu muşte şi tabanide la bovinele pe păşune inclusiv la vacile pentru lapte.
Recomandă acest produs și prietenilor
ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca în momentul plasării comenzii să atașați o copie scanată sau fotografiată a rețetei. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

Bayofly Pour-on 1% x 500 ml - Soluţie pour on impotriva infestaţiilor cu muşte şi tabanide la bovinele pe păşune inclusiv la vacile pentru lapte.

Compoziţie Ciflutrin 100 mg/ml.

Forma farmaceutică Soluţie pour on.

Dimensiunea ambalajului 500 ml.

Specii ţintă Bovine.

Indicaţie (indicaţii)

Împotriva infestaţiilor cu muşte şi tabanide (Haematobia irritans, Haematobia stimulans, Musca autumnalis, Hydrotaea spp., Haematopota spp.) la bovinele pe păşune inclusiv la vacile pentru lapte.

Mod şi cale de administrare

0.2 mg ciflutrin pe kg greutate vie care corespunde la 10 ml Bayofly® pour on pe 500 kg greutate vie.

Metoda de aplicare: Bayofly® pour on A.U.V. este o soluţie gata de utilizare, care se aplică în lungul coloanei vertebrale pe spatele animalului.

Vacile în lactaţie vor fi tratate după muls. În funcţie de nivelul reinfestării se repetă după 4-6 săptămâni.

Timp de aşteptare Bovine ţesuturi comestibile: 0 zile. Bovine lapte: 0 zile.

Precauţii speciale pentru utilizare la animale

Doar pentru uz extern.

Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale

  • În timpul administrări produsului se va purta echipament de protecţie (cizme, mănuşi de protecţie şi ochelari de protecţie). Contactul cu pielea, ochii şi mucoasele trebuie evitat.
  • În cazul în care produsul ajunge pe piele spălaţi imediat cu săpun şi apă. Ochii trebuiesc clătiţi din abundenţă cu apă. Este interzis consumul de alimente şi băuturi, precum şi fumatul, în timpul administrării.

Condiţii speciale de depozitare

  • A se păstra la temperatură mai mică de 30 °C
  • A nu se refrigera. A se proteja de lumină.

Precauţii speciale pentru eliminarea produselor neutilizate sau a deşeurilor, după caz

  • Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.
  • Bayofly® pour-on este periculos pentru albine. Bayofly® pour-on nu trebuie să fie deversat în cursuri de apă, datorită pericolului pentru peşti şi alte organisme acvatice.
  • NUMAI PENTRU UZ VETERINAR.
  • A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA ŞI VEDEREA COPIILOR.

Reacţii adverse:

  • După administrarea produsului ca şi la alţi piretroizi pot apărea semne de iritaţie şi nelinişte care sunt tranzitorii.
  • Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bayofly Pour-on 1% x 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Bayer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bayofly Pour-on 1% x 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bayofly Pour-on 1% x 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bayofly Pour-on 1% x 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bayofly Pour-on 1% x 500 ml la prețul 432,84 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bayer pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs MM-BAY-759
Cod Bare 5909990034437
Producător Bayer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.