Din cauza unor probleme tehnice, în data de 20.09.-21.09.2023 nu s-au putut procesa și expedia comenzi. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc

Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
15,54 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 16 puncte de loialitate. (16 puncte = 0,16 RON)

Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc - Batoane sanatoase si delicioase pentru iepuri, 3 sortimente diverse: popcorn si miere, legume si sfecla, struguri si nuci.
Recomandă acest produs și prietenilor

Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc - Batoane sanatoase si delicioase pentru iepuri, 3 sortimente diverse: popcorn si miere, legume si sfecla, struguri si nuci.

- Sunt preparate din cereale coapte de 3 ori pe o bagheta din lemn natural, perfecta pentru ros.
- Stimuleaza comportamentul activ al iepurasilor, tinandu-i ocupati pentru mai mult timp.
- Ideale pentru a impulsiona instinctul de a roade, fiind benefice pentru sanatatea dentitiei.
- Se fixeaza cu usurinta in cusca, fiind prevazute cu o agatatoare din plastic.

  • Ingrediente baton cu popcorn si miere: cereale (floricele de porumb 15.8%), derivate de origine vegetala, minerale, miere 0.77%.
  • Ingrediente baton cu legume si sfecla: cereale, legume 9.3%(sfecla 1.6%), derivate de origine vegetala, minerale, miere.
  • Ingrediente baton cu struguri si nuci: cereale, nuci 16.5%, derivate de origine vegetala, minerale, fructe (stafide de corint 1.5%), miere.
  • Aditivi nutritionali baton cu popcorn si miere: 5000 U.I E672,Vit A; 500 U.I E671Vit D3
  • Aditivi nutritionali baton cu legume si sfecla: 8800 U.I E672,Vit A; 880 U.I E671Vit D3; 0.008 mg E8 Seleniu, 3.16 mg E1 Fier, 0.01 mg E2 Iod, 0.47 mg E4 Cupru, 1.18 mg E5 Mangan, 1.58 mg E6 Zinc.
  • Aditivi nutritionali baton cu struguri si nuci: 6600 U.I E672,Vit A; 500; 660 U.I E671Vit D3


Ambalaj: 160 g / 3 batoane

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana diverse rozatoare marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana diverse rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Baton Iepuri Vitakraft Trio Mix Miere/Struguri/Sfecla 3 Buc la prețul 15,54 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru rozatoare de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-VIT-2901
Cod Bare 4008239250872
Producător Vitakraft
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.