În perioada 01.06 - 05.06, magazinul PetMart va fi închis. În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g

Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
8,09 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Baton Perusi Vitakraft Trio Mix Miere/ Portocale/ Popcorn 3 Buc - Batoane sanatoase si delicioase pentru perusi, cu un gust delicat, placut de aceste pasari. Pentru a diversifica dieta lor, beneficiati de 3 sortimente gustoase: un baton cu miere si susan, unul cu portocale si caise, si unul cu floricele de porumb si miere.
Recomandă acest produs și prietenilor

Baton Perusi Vitakraft Trio Mix Miere/ Portocale/ Popcorn 3 Buc - Batoane sanatoase si delicioase pentru perusi, cu un gust delicat, placut de aceste pasari. Pentru a diversifica dieta lor, beneficiati de 3 sortimente gustoase: un baton cu miere si susan, unul cu portocale si caise, si unul cu floricele de porumb si miere.

- Gustoase, sunt preparate din cereale coapte de 3 ori ce invelesc o bagheta din lemn natural.
- Sanatate datorita continutului de vitamine.
- Se fixeaza cu usurinta in cusca, fiind prevazute cu o agatatoare din plastic.

 • Pachetul contine: un baton cu miere si susan, unul cu portocale si caise, si unul cu floricele de porumb si miere.
 • Ingrediente baton cu miere si susan: cereale, minerale, seminte (seminte de susan 2.1%), derivate de origine vegetala, miere 0.31%,alge.
 • Ingrediente baton cu portocale si caise: cereale, fructe (portocale deshidratate 3.1%; caise deshidratate 1.1%), minerale, derivate de origine vegetala, miere, legume, alge.
 • Ingrediente baton cu floricele de porumb si miere: cereale (mei expandandat 13.2%), minerale, derivate de origine vegetala, miere 0.8%, alge.
 • Aditivi nutritionali baton cu miere si susan: 6300 U.I E672,Vit A; 630 U.I E671Vit D3
 • Aditivi nutritionali baton cu portocale si caise: 6300 U.I E672,Vit A; 630 U.I E671Vit D3,
 • Aditivi nutritionali baton cu floricele de porumb si miere: 7400 mg E672 Vit A, 740 E671 Vit D3.


Ambalaj: 80 g / 3 batoane

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria batoane pasari marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria batoane pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Batoane Perusi Vitakraft Kracker Trio Miere/ Portocala/ Popcorn, 80 g la prețul 8,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-VIT-2914
Producător Vitakraft
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.