Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Bat Colivie Clic Imac

Bat Colivie Clic Imac
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 1,35 RON

Special Price 1,28 RON

Disponibilitate: Stoc limitat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 2 puncte de loialitate. (2 puncte = 0,02 RON)

Acest produs este disponibil în diverse culori. Alegerea culorilor nu este posibilă, ci depinde de stocul furnizorului!

Bat(suport) pentru colivie din plastic non toxic foarte rezistent.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Bat Colivie Clic Imac

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Imac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii diverse pasari marca Imac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Bat Colivie Clic Imac este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bat Colivie Clic Imac la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Bat Colivie Clic Imac?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii diverse pasari de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Bat Colivie Clic Imac la prețul 1,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Imac pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IMA-79
Cod Bare 5949005003850
Producător Imac
Notificare culori multiple Da
Lățime Chappi
Înălțime Chappi
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  foarte utile

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.