Avianprotect Ten, 100 comprimate

AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
14,80 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 15 puncte de loialitate. (15 puncte = 0,15 RON)

Produsul va fi ridicat din farmacia PetMart București

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comanda online. Acest medicament se eliberează doar din farmacie în baza unei rezervări online și a rețetei medicale emise de către un medic veterinar
AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg pentru combaterea micoplasmozei aviare (boala respiratorie cronică), în salmoneloză, colibaciloză, infecţii secundare microbiene, etc.
Recomandă acest produs și prietenilor

AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg pentru combaterea micoplasmozei aviare (boala respiratorie cronică), în salmoneloză, colibaciloză, infecţii secundare microbiene, etc.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Avianprotect ten este o formulă medicamentoasă elaborată pentru a fi folosită în controlul unor boli transmisibile la păsări, bazându-se pe combinaţia a 3 antibiotice, având un spectru larg antibacterian, dar şi efect cid asupra micoplasmelor şi a unor spirochete.
 • Datorită asocierii celor trei antibiotice, medicamentul este foarte eficace în infecţiile produse de germenii Gram-negativi (Salmonella sp., E. coli , Klebsiella sp., Pseudomonas sp., etc) şi Gram-pozitivi (Streptococcus sp. şi Staphylococcus sp. etc.) rezistenţi la alte antibiotice.
 • Tilosin-tartratul este un antibiotic din grupa macrolidelor. Are acţiune germicidă remarcabilă asupra micoplasmelor dar şi asupra germenilor Gram-pozitivi, a unor germeni Gramnegativi şi a spirochetelor.
 • Eritromicina tiocianat este un antibiotic cu acţiune bacteriostatică. Datorită caracterului liposolubil, traverseaza pereţii celulari cu structură lipidică inactivând micoplasmele. Acţionează şi asupra germenilor Gram-pozitivi şi a germenilor Gram-negativi cât şi împotriva spirochetelor şi rickettsiilor.
 • Neomicina acţionează predilect la nivelul intestinului, în special pe germeni Gram-negativi. Asocierea cu complexul polivitaminic creşte rezistenţa organismului la diferite infecţii bacteriene sau cu micoplasme şi contribuie la o conversie mai bună a furajelor.

SPECII ŢINTĂ: Păsări (găină, curcă, porumbel)

INDICAŢII: Combaterea micoplasmozei aviare (boala respiratorie cronică), în salmoneloză, colibaciloză, infecţii secundare microbiene, etc

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Avianprotect Ten, 100 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Avianprotect Ten, 100 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Avianprotect Ten, 100 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Avianprotect Ten, 100 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Avianprotect Ten, 100 comprimate la prețul 14,80 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pasari de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE - Un comprimat de 100 mg conţine:

 • Substanţe active: Tilosin tartrat 6,4 mg; Eritromicină tiocianat 1,6 mg; Neomicină sulfat 10,0 mg.
 • Excipienţi: - substrat vitamino-mineral: Vitamina A 96 U.I.; Vitamina D3 32 U.I.; Vitamina E 0,08 mg; Vitamina K3 0,0160 mg; Vitamina B1 0,0160 mg; Acid D-pantotenic 0,0480 mg; Biotină 0,00128 mg; Vitamina C 0,1600 mg; Sulfat de Magneziu 0,0480 mg; Sulfat de Zinc 0,0014 mg; Metionină 0,128 mg; - lactoză, amidon, PVP K30, CMC, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu ad 100 mg.

Produsul se administrează individual la păsări în următoarele doze:

 • încă din prima săptămână de viaţă: 1/4 comprimat/pui şi a treia săptămână de viaţă: 1/2 comprimat/pui/zi, timp de 3 zile consecutiv.
 • la păsările adulte: 1 comprimat /kg greutate corporală/zi, timp de 3 zile consecutiv. Funcţie de natura bolii produsul se poate administra în aceleaşi doze, timp de 5-7 zile consecutiv.

ATENŢIONĂRI: Nu se administrează împreună cu alte antibiotice.

TIMP DE AŞTEPTARE: Carne şi organe: 28 zile de la ultimul tratament; ouă: 7 zile de la ultimul tratament.

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-365
Cod Bare 6420213276056
Producător Romvac
Notificare culori multiple Nu
Talie Mică, Medie, Mare
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Bun
  Calitate
  Preț
  Cocosul meu s a facut bine desi a fost foarte bolnav. Foarte bune aceste pastile.
 • AVIANPROTECT TEN 100-comprimate
  Preț
  Foloseas acest medicament la pui de gaina si la gaini cu rezultate bune.Cresc in gospodaria proprie aproximativ 200 buc.
 • avianprotect ten
  Preț
  foarte bun
 • Achiziție verificată
  avianprtotect10
  Preț
  foarte bun!IL RECOMAND CRESCATORIILOR DE PUI. L-am folosit cu rezultate exceptionale la pui de gaina,curca,bibilica,rata,gasca.
 • Achiziție verificată
  Avianprotect ten
  Preț
  Este un produs foarte bun pentru porumbei.

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.