Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L

Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
58,38 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Asternut igienic pentru litiera Enjoy pH Indicator 5 L este pe baza de granule de siliciu pentru pisici cu indicator de pH urinar.

Asternutul igienic pentru litiera Enjoy pH Indicator 5 L poate detecta prin schimbarea culorii indicatorilor probleme comune de sanatate:

 • Pietre la vezica urinara Infectii ale vezicii urinare;
 • Sindrom urologic felin;
 • Afectiuni ale ficatului;
 • Alte afectiuni ale tractului urinar;
 • Indicatorul de pH ar trebui utilizat ca asternut igienic permanent datorita faptului ca poate semnala potentiale probleme de sanatate cu zile sau saptamani inainte ca pisica sa prezinte semne evidente de boala.

Asternutul igienic pentru litiera Enjoy pH Indicator 5 L functioneaza ca un detector al prezentei urinei alcaline si NU ca instrument de diagnosticare a afectiunilor.Nu se intentioneaza inlocuirea medicului veterinar profesionist si nici detectarea oricarei anomalii a urinei.pH-ul urinar ridicat poate fi cauza mai multor factori.Daca observati orice semn de boala la pisica dumneavoastra,contactati imediat medicul veterinar,chiar in situatia in care indicatorul de pH nu detecteaza nimic anormal.

Important: fecalele pisicilor pot transmite uneori o boala numita toxoplasmoza,astfel ca este indicat sa va spalati intotdeauna pe maini dupa ce ati curatat litiera,MAI ALES in cazul femeilor insarcinate si a persoanelor cu sistem imunitar slabit.Pentru informatii detaliate consultati medicul.

Compozite: cristale naturale de dioxid de siliciu,indicator de pH.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Enjoy. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Enjoy pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Asternut igienic pentru pisici, Enjoy pH Indicator, 5 L la prețul 58,38 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Enjoy pentru pisici de la Pet Mart!

 • Curatati si dezinfectati litiera;
 • Acoperiti uniform fundul litierei cu un strat de 3-4 cm de asternut igienic;
 • Indepartati zilnic excrementele solide si completati cu asternut nou daca este necesar;
 • Schimbati integral asternutul cand acesta devine impropriu pentru confortul si igiena animalului;
 • Curatati si dezinfectati litiera la fiecare schimbare a asternutului.
Cod intern produs PP-ENJ-1079
Cod Bare 5949005023407
Producător Enjoy
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).