Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg

Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

MIAU MIAU LAVANDA 3kg este un asternut igienic pentru pisici, din bentonita.

Miau Miau Lavanda este un produs natural si steril (bentonita), realizat pentru a se solidifica la contactul cu umezeala in portiuni compacte, usor de inlaturat.

Absenta umezelii si mirosurilor il face atragator pentru animalele domestice, in special pentru pisici.

CARACTERISTICI:

 • Din bentonita conglomerata alba;
 • Formeaza bulgari;
 • Capteaza mirosurile neplacute;
 • Produce foarte putin praf;
 • Ofera un raport optim calitate-pret; produs in Romania.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Miau Miau. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Miau Miau pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Asternut igienic, Miau Miau, Lavanda, 3 kg la prețul 9,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Miau Miau pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PY-MIA-13
Cod Bare 5949060200010
Producător Miau Miau
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • foarte bun
  Calitate
  Preț
  pisicile mele se inteleg de minune cu el

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).