ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR

ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Periuta De Dinti Caini Arm & Hammer Degetar

Aceasta periuta de deget din microfibra este o alternativa eficienta a periutei de dinti clasice sau a periutei degetar din cauciuc.

 • - Realizata din material antibacterian si antimicrobian ajuta la inlaturarea resturilor de hrana
 • - Previne aparitia tartrului
 • - Fixare sigura pe deget cu ajutorul unui elastic de siguranta
 • - Usor de folosit

Igiena orala este importanta pentru sanatatea catelului dumneavoastra.
Acordati o atentie deosebita ingrigirii dentare pentru a evita problemele dentare severe.
Recomadare: prima data cand periati dintii catelului, puneti o cantitate mica de pasta de dinti pe deget si chemati-l sa se apropie si sa linga. Progresati treptat prin a freca dintii si gingiile cu degetul. Apoi, puneti o cantitate mica de pasta de dinti pe periuta si procedati in acelasi mod. Pentru cele mai bune rezultate, periati de 2-3 ori pe saptamana.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Arm&Hammer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena dentara marca Arm&Hammer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena dentara de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ARM&HAMMER PERIUTA DE DINTI DEGETAR la prețul 20,17 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Arm&Hammer pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-ARM-01
Cod Bare 742797734101
Producător Arm&Hammer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  periute super ok
  Preț
  periute super faine

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.