Ne așteptăm să existe întârzieri față de durata de livrare standard, datorită cererii mari. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.

AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000

AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Filtru intern pentru acvarii de apă dulce, cu UV LED încorporat - combate alga verde unicelulară, protozoarele şi bacteriile dăunătoare, îmbunătăţeşte calitatea apei(mai limpede şi mai sănătoasă pt. peşti).
Cartuşul filtrant conţine 2 dispozitive cu material filtrant/burete ce pot fi curăţate alternativ pt. a evita distrugerea coloniilor de bacterii benefice.

Caracteristici tehnice:
- capacitate acvariu 250-350l
- debit apă reglabil max.1000l/h
- sistem de direcţionare a jetului de apă
- dispozitiv reglabil pt. oxigenarea apei
- putere 12,5w
- material filtrant burete + cartuş cu material ceramic pt. filtrare biologică

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Aquael. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Aquael pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000 este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți AQUAEL FILTRU INTERN UNI+UV 1000 la prețul 261,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Aquael de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-AQU-158
Cod Bare 5905546058353
Producător Aquael
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).