Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g

Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
41,81 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 42 puncte de loialitate. (42 puncte = 0,42 RON)

Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g - Supliment esential pentru caini adulti in perioade de stres sau boala, sau cand sunt hraniti cu mancare de casa ce nu dispune de cantitatea de nutrienti necesara dezvoltarii normale a cainelui.
Recomandă acest produs și prietenilor

Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g - Supliment esential pentru caini adulti in perioade de stres sau boala, sau cand sunt hraniti cu mancare de casa ce nu dispune de cantitatea de nutrienti necesara dezvoltarii normale a cainelui.

Actiune:

  • Supliment nutritiv pentru completarea dietei alimentare zilnice.


Compozitie: Fosfat tricalcic 65,4%, Fosfat dicalcic 20,8%, Premix vitamine-micronutrienti- aa 8,7%, Arome si excipienti 2,9%, Dioxid de magneziu 2,2%

Specie tinta: Caini

Mod de administrare: Caini 1 masura/5 kg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Orion. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Orion pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Aptus Multidog Vet Pulbere 180 g la prețul 41,81 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Orion pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-ORI-142
Producător Orion
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.