ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg

ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg - Antidiareic, antianemic si fortifiant pentru tratamentul enteritelor catarale şi hemoragice la purcei.

ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg - Antidiareic, antianemic si fortifiant pentru tratamentul enteritelor catarale şi hemoragice la purcei.

COMPOZIŢIE:

 • Substanţe active: Neomicină sulfat 10 g; Oxitetraciclină clorhidrat 10 g; Vitamina K3 1.200 mg; Citrat feriamoniacal 80 g; Sulfat de cupru x 5H2O 2 g; Vitamina A 1.200.000 UI; Vitamina D3 400.000 UI; Vitamina E 1.000 mg; Calciu D-pantotenat 2.350 mg; Vitamina B1 1.075 mg/1000g; Vitamina B2 1.750 mg; Vitamina B6 1.400 mg; Vitamina B12 7 mg/1000g; Acid nicotinic 3.500 mg; Vitamina C 5.500 mg; Biotină 19,5 mg/1000g; Metionină 1.600 mg; Sulfat de magneziu 600 mg; Sulfat de zinc 80 mg.
 • Excipienţi (lactoză, dextroză) ad 1.000 g.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Prin componentele sale antiinfecţioase acţionează selectiv şi sinergic asupra diverşilor agenţi etiologici responsabili de afectarea tractusului intestinal, fiind deosebit de activ faţă de bacteriile Gram pozitive şi Gram negative, faţă de unele enterobacterii rezistente la antibioticele obişnuite, faţă de rickettsii şi micoplasme, precum şi faţă de formele de înmulţire asexuată a protozoarelor.
 • Sulfatul de cupru acţionează astringent şi antifungic, iar vitaminele asigură funcţionarea echipamentului enzimatic.
 • Fierul acţionează ca antianemic.

SPECII ŢINTĂ: Purcei

INDICAŢII: Tratamentul enteritelor catarale şi hemoragice la purcei, de la naştere şi până la înţărcare, la purceii convalescenţi şi deshidrataţi, după diaree, vaccinări, diferite manipulări.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat.

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează astfel:

 • în masă, în apa de băut, calculându-se doza de 1 g Antidezenter /kg greutate corporală;
 • individual, la purceii de 1- 20 zile, prin administrarea a 3 ml de suspensie/kg greutate corporală, obţinută din suspendarea a 100 g produs în 200 ml apă.
 • Durata tratamentului este de 3-4 zile.
 • Preventiv se foloseşte aceeaşi concentraţie şi doză, timp de 2-3 zile.

ATENŢIONĂRI: Administrarea individuală se efectuează cu ajutorul unei seringi fără ac, la nivelul comisurii gurii.

TIMP DE AŞTEPTARE: Carne: 7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ANTIDEZENTER Pulbere hidrosolubila 1 Kg la prețul 184,95 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-364
Cod Bare 6420213004628
Producător Romvac
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.