AMOXINEOVIT C 100 Comprimate

AMOXINEOVIT C 100 Comprimate
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

AMOXINEOVIT C 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg recomandat în cazuri de polimicrobism acut sau cronic ca şi în toate afecţiunile microbiene, primare sau secundare, cu etiologie incertă la găini şi câini.

AMOXINEOVIT C 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg recomandat în cazuri de polimicrobism acut sau cronic ca şi în toate afecţiunile microbiene, primare sau secundare, cu etiologie incertă la găini şi câini.

COMPOZIŢIE pentru un comprimat de 120 mg

 • Substanţe active: Oxitetraciclină clorhidrat 12 mg; Amoxicilină trihidrat 9,6 mg; Neomicină sulfat 9,6 mg. Substrat vitamino-mineral: Vitamina A 1080 UI; Vitamina D3 360 UI; Vitamina E 0,9 mg;Vitamina K3 0,18 mg; Vitamina B1 0,18 mg; Acid D-pantotenic 0,54 mg; Biotină 0,0144 mg; Vitamina C 1,8 mg/120mg; Sulfat de Mg 0,54 mg; Sulfat de Zn 0,072 mg; Metionină 1,44 mg.
 • Excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, CMC, PVPK 30, talc, avicel, stearat de magneziu) ad 120 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Produsul are un efect antimicrobian notabil datorită acţiunii sinergice a celor trei antibiotice cu spectru larg, toxicitate redusă şi rezistenţă la acţiunea sucului gastric.
 • Atât amoxicilina cât şi oxitetraciclina ating un nivel seric antimicrobian activ după 60 minute de la administrare.
 • Acţiunea acestora se manifestă atât în sfera aparatului respirator cât şi a celui urinar.
 • Neomicina având o resorbţie redusă la nivelul intestinului, acţionează predominant la nivelul aparatului digestiv.
 • Spectrul larg al celor trei antibiotice asigură o eficacitate deosebită şi evită instalarea rezistenţei, fapt pentru care produsul este recomandat în cazuri de polimicrobism acut sau cronic ca şi în toate afecţiunile microbiene, primare sau secundare, cu etiologie incertă.
 • Conţinutul ridicat în vitamine creşte spectaculos rezistenţa organismului animal la infecţie, contribuind totodată la îmbunătăţirea apetitului şi a conversiei furajelor.

SPECII ŢINTĂ: Găini şi câini

INDICAŢII

În tratamentul unor infecţii bacteriene produse de germeni sensibili la substanţele active, cum sunt:

 • la găini: infecţii colibacilare, pasteurelice, stafilococice, streptococice, salmonelice (puloroză), enterotoxiemii anaerobe;
 • la câini: enterită colibacilară, infecţii salmonelice, infecţii respiratorii (tusea de canisă – Bordetella bronchiseptica), clostridioză.

CONTRAINDICAŢII: Nu se administrează în perioada de ouat la găinile ale căror ouă se folosesc pentru consum uman.

REACŢII ADVERSE: Nu se cunosc

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează individual, pe cale orală în următoarele doze:

 • La găini: 1 comprimat/kg greutate corporală/zi timp de 5-7 zile consecutiv.
 • La câini: 1 comprimat/1,5 kg greutate corporală/zi, timp de 7 zile consecutiv.

ATENŢIONĂRI

 • Pentru a asigura o dozare corectă, se va determina cât mai bine masa corporală pentru a evita subdozarea.
 • Oxitetraciclina, amoxicilina şi neomicina trebuie folosite numai pe baza testelor de susceptibilitate, de câte ori este posibil

TIMP DE AŞTEPTARE: Carne: 28 zile; Nu se administrează în perioada de ouat la găinile ale căror ouă se folosesc pentru consum uman.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu AMOXINEOVIT C 100 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul AMOXINEOVIT C 100 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul AMOXINEOVIT C 100 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești AMOXINEOVIT C 100 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți AMOXINEOVIT C 100 Comprimate la prețul 10,02 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs RV-ROM-358
Cod Bare 6420213276360
Producător Romvac
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • amoxineovit c 100 comprimate
  Preț
  este foarte bun si stimuleaya ouatul la gaini
 • AMOXINEOVIT C
  Preț
  E bun si pentru curcani?

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).