Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml

Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
56,22 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

  • Reduce riscul dezvoltării de alergii sau exacerbării acesteia șI ajută la tratarea simptomelor bolilor alergice inclusiv alergiei inhalate.
  • Pentru utilizare pe suprafețe moi șI textile cu cea mai mare concentrare a alergenilor inclusiv acarieni.
  • Îmbunătățește starea generală a pacienților.
  • Eficacitate dovedită clinic.
  • Reduce administrarea de medicamente anti-alergice.
  • Eficacitate anti-alergenă totală de până la 6 luni după o unică aplicare.
  • Siguranță în utilizare.

Allergoff a fost certificat de Institutul National de Sanatate Publice Państwowy Zakład Higieny nr PZH/HT-2700/2012,  a trecut toate testele de toxicitate si dermatologice si a fost evaluat pozitiv in evaluarea clinica. Este usor de utilizat, are remanenta de pana la 6 luni, cei 400 ml acopera o suprafata de aproximativ 40 mp.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Allergoff. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria biosecuritate, dezinfectanti marca Allergoff pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria biosecuritate, dezinfectanti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Allergoff Allergen Neutralising Spray, 400 ml la prețul 56,22 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Allergoff de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs SP-ALL-02
Cod Bare 5904215274285
Producător Allergoff
Volum 400 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.