Ne găsești pe Calea Dudești, nr. 139, sector 3, București, de Luni până Vineri, în intervalul 09:00 – 19:00 si Sâmbătă în intervalul 09:00 – 15:00.

Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L

ALBASTRU DE METILEN 1 % Solutie 1 L
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
58,31 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 59 puncte de loialitate. (59 puncte = 0,59 RON)

ALBASTRU DE METILEN 1 % Solutie 1 L - Antiseptic şi antidot, se recomandă în dezinfecţia apei de băut, ca antiseptic urinar, în aplicaţii locale pe plăgi la animale de companie, pasari si pesti.
Recomandă acest produs și prietenilor

ALBASTRU DE METILEN 1 % Solutie 1 L - Antiseptic şi antidot, se recomandă în dezinfecţia apei de băut, ca antiseptic urinar, în aplicaţii locale pe plăgi la animale de companie, pasari si pesti.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Albastru de metilen 1% are o acţiune antiseptică şi analgezică asupra diferitelor ţesuturi lezate (plăgi, arsuri, rosături, decubite, degerături, glosite etc), favorizând cicatrizarea.
 • Administrat în apa de băut se absoarbe rapid din tubul digestiv, activând procesele oxidoreducătoare din organism, fiind deosebit de util în hipoxii, methemoglobinimii.
 • Modul de acţiune este reducerea hemului din methemoglobină la hemoglobină.
 • Se elimină din organism prin urină pe care o colorează verde-albăstrui, acţionând ca antiseptic al aparatului excretor.

SPECII ŢINTĂ

 • animale de companie (câini, pisici, porci de Guineea, hamsteri);
 • păsări de companie (păuni, fazani ornamentali, porumbei voiajori şi de ornament, canari, peruşi);
 • peşti de acvariu.

INDICAŢII

 • Produsul se recomandă în dezinfecţia apei de băut, ca antiseptic urinar, în aplicaţii locale pe plăgi (rosături, plăgi de decubit, degerături, arsuri) ale pielii şi mucoaselor, ca antidot în intoxicaţiile cu sulfamide, în hipoxii, methemoglobinimii.
 • Asociat cu glucoza favorizează oxidarea acesteia, permiţând energizarea rapidă a animalelor hipodinamice.
 • Produsul se foloseşte de asemenea în tratamentul gingivitelor, glositelor, faringitelor şi laringitelor.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Atunci când se administrează oral, în gingivite, faringite şi laringite la câini şi pisici, poate apărea un gust neplăcut.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Albastru de Metilen 1 % Solutie, 1 L la prețul 58,31 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

COMPOZIŢIE: Albastru de metilen 1 g; Excipient (apă distilată) până la 100 ml.

MOD DE ADMINISTRARE

La păsări

 • Preventiv - pentru dezinfecţia apei se folosesc 5-7 ml soluţie de albastru de metilen 1 % la 1 litru de apă de băut, timp de 7-14 zile.
 • Curativ: pentru dezinfecţia apei în cazul bolilor infecţioase, se administrează 15 ml soluţie 1 % la 1 litru de apă, timp de 2-3 zile.
 • La câini şi pisici se poate administra oral, zilnic, în gingivite, faringite, laringite, în cantitate de 1-2 ml (10 mg-20 mg substanţă activă). Topic se foloseşte în arsuri, plăgi, rosături, decubite, degerături, glosite în soluţii apoase de 1 %.
 • La peşti - pentru dezinfecţia apei se administrează 0,3 ml la 1 litru apă. O singură administrare este suficientă pentru fungi, iar pentru protozoare timp de 3-5 zile. De asemenea se administrează 3-5 zile dacă peştii au intoxicaţie cu cianuri şi nitriţi.

ATENŢIONĂRI: Se va urmări respectarea dozelor recomandate.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu este cazul.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs RV-ROM-468
Cod Bare 6420213001054
Producător Romvac
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.