Adapatoare portabila Wave, 500 ml

Adapatoare portabila Wave, 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
54,52 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

-Hidratarea este esentiala pentru sanatatea si bunastarea animalutelor dumneavoastra.

-Aceasta sticla va ofera o modalitate usoara de a le hidrata atunci cand calatoriti alaturi de ele, mai ales in zilele calduroase.

-Aceasta este combinatia perfecta: o sticla si un recipient din care animalutul poate bea apa.

-Sticla si recipientul sunt compuse din plastic dur.

-Simplu de utilizat si curatat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Adapatoare portabila Wave, 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Record. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane plastic marca Record pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Adapatoare portabila Wave, 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Adapatoare portabila Wave, 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Adapatoare portabila Wave, 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane plastic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Adapatoare portabila Wave, 500 ml la prețul 54,52 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Record pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-REC-58
Cod Bare 8011391110652
Producător Record
Volum 500 ml
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.