ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49

ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
49,09 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Acvariul Asthera este ideal pentru broaştele ţestoase mici sau poate fi utilizat ca un habitat temporar în timpul întreţinerii acvariului principal.
Recomandă acest produs și prietenilor

Acvariul Asthera este ideal pentru broaştele ţestoase mici sau poate fi utilizat ca un habitat temporar în timpul întreţinerii acvariului principal.

Este realizat din material plastic transparent de culoare albastru deschis. Include insulă din material plastic şi plante verzi din material plastic.

  • Dimensiuni: 49x39x13h.
  • Ţara producatoare: UE (Italia).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la MPS. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria modele terarii si acvarii reptile marca MPS pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria modele terarii si acvarii reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ACVARIU TESTOASE ASTHERA 49 la prețul 49,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele MPS pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs BT-S06010200
Cod Intern Furnizor S06010200
Producător MPS
Notificare culori multiple Nu
Alege Dimensiunea 49 x 39 x 13 cm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.