Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l

Acvariu Plastic Ariel Mediu
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 33,40 RON

Special Price 31,73 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 32 puncte de loialitate. (32 puncte = 0,32 RON)

Acvariu Plastic Ariel Mediu - Recomandat pentru pastrarea temporara a pestilor sau pentru transportul lor.

Acvariu mediu din material de plastic, usor de manipulat si transportat si reprezinta un produs ideal de transportat pestii, de folosire ca acvariu de carantina pentru pestii noi achizitionati sau pentru cresterea unui peste ce nu necesita mult spatiu (ex: pestele Betta).

Specificatii:

  • Lungimea 28 cm
  • Latime 17.5 cm
  • Inaltime 17.5 cm
  • Volum 5 l

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Imac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria acvarii pesti marca Imac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria acvarii pesti de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Acvariu Plastic Ariel Mediu, 28x17.5x17.5 cm, 5 l la prețul 31,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Imac pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IMA-384
Cod Bare 8021799402020
Producător Imac
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.