ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie)

ZYLKENE 225 mg x 30 caps
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
69,49 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 70 puncte de loialitate. (70 puncte = 0,70 RON)

ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie) - Supliment alimentar cu derivate din lapte, cu proprietati calmante dovedite clinic, pentru caini si pisici.
Recomandă acest produs și prietenilor

ZYLKENE 225 mg  10 caps (folie) - Supliment alimentar cu derivate din lapte, cu proprietati calmante dovedite clinic, pentru caini si pisici.

Compoziţie: supliment natural produs din proteinele din lapte.

Specie tinta: Caini, Pisici.

Indicaţii:

  • Supliment natural produs din proteinele din lapte cu proprietati calmante pentru caini si pisici, ce ii poate ajuta sa faca fata stresului si sa se adapteze schimbarilor.


Doze şi mod de administrare

  • Zylkene® este palatabil şi foarte uşor de administrat – conţinutul capsulei se amestecă cu hrană sau se administrează o capsulă întreagă.


Actiune

  • Zylkene® este un produs natural fabricat din proteine din lapte, cu proprietăţi calmante dovedite clinic pentru câini şi pisici.
  • Zylkene® este un supliment alimentar fabricat dintr-o anumită proteină din lapte (aceeaşi moleculă ce ajută bebeluşii să se relaxeze după mesele de lapte).
  • Ingredientul acitv este o peptidă (o moleculă proteică) capabilă să adere temporar la anumiţi receptori cerebrali. Aceasta are un efect calmant similar în anumite privinţe cu medicamentele tranchilizante dar fără a avea acele efecte secundare asociate cu acestea, cum ar fi sedarea sau pierderea memoriei.
  • Nu au fost asociate efecte adverse cu administrarea Zylkene® şi poate fi administrat alături de alte suplimente sau medicamente.
  • Zylkene® este hipoalergenic şi nu conţine conservanţi şi lactoză.
  • Zylkene® este fabricat la standarde de uz uman şi nu conţine compuşi chimici.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie)

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vetoquinol. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca Vetoquinol pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie) este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie) la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie)?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ZYLKENE 225 mg 10 caps (folie) la prețul 69,49 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vetoquinol pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-VET-201
Producător Vetoquinol
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.