Zgarda antiparazitara caine talie mare Otello albastra
 • Zgarda antiparazitara caine talie mare Otello rosie

Otello zgarda antiparazitara caine talie mare

Otello zgarda antiparazitara pentru caini de talie mare, care combate infestatiile cu purici. Preț 14,32 RON
14,32 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 15 puncte de loialitate. (15 puncte = 0,15 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor


 INDICAŢII Pentru tratamentul infestaţiilor cu purici ( Ctenocephalides felis, C. canis, Pulex iritans) şi căpuşe (Rhipicephalus sanguineus Dermacentor reticulatus) la câini.
Excipienţi: Dibutil ftalat, ulei de soia epoxidat, stearat de calciu, policlorură de vinil, pigment (masterbatch negru sau masterbatch maron sau masterbatch bej sau masterbatch albastru sau masterbatch galben sau masterbatch verde sau masterbatch roşu) şi acid stearic 

CONTRAINDICAŢII 

 • A nu se utiliza la câini cu vârsta mai mică de 3 luni. 
 • Nu se utilizează la animale bolnave sau în convalescenţă. 
 • Nu se va utiliza Ia animalele cunoscute ca având hipersensibilitate la substanţa activă sau la excipienţi  

REACŢII ADVERSE Ocazional pot apărea iritaţii locale în zona gâtului datorită purtării zgărzii. În acest caz, îndepărtaţi zgarda până la dispariţia simptomelor. Dacă observaţi reacţii grave sau alte .efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar  

SPECII ŢINTĂ  Câini (cu greutatea peste 25 kg)  

POSOLOGIA PENTRU FIECARE SPECIE CALE DE ADMINISTRARE ȘI MOD DE ADMINISTRARE 1 zgardă/animal. Zgarda oferă protectie eficientă împotriva puricilor pe o durată de 4 luni şi împotriva căpuşelor pe o durată de 3 luni. 

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ Strângeţi zgarda moderat pe gâtui câinelui, tăiaţi partea rămasă liberă. Zgarda nu trebuie îndepărtată dacă animalul este îmbăiat deoarece activitatea insecticidă rămâne neafectată de apă.  

TIMP DE AŞTEPTARE Nu este cazul  

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE A se păstra în ambalajul de comercializare, la temperatura camerei. Extrageţi zgarda din ambalaj doar pentru utilizare. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă.  

ATENŢIONĂRI SPECIALE Nu este permis copiilor să se joace cu aceste zgărzi.  A se evita contactul îndelungat cu zgarda în timpul aplicării. Spălaţi mâinile cu apă din abundenţă după manipularea produsului. Persoanele care sunt sensibile la substanţele din compoziţia produsului trebuie să evite contactul cu zgarda. Purtaţi mănuşi de protecţie în timpul ataşării zgărzii. Nu fumati, nu mâncaţi şi nu beţi în timpul ataşării zgărzii Diazinon este un component organofosforic şi antidotul este atropina. Nu există posibilitatea de supradozare, datorită formei farmaceutice. Dacă accidental părţi din zgardă sunt înghiţite ar putea să apară somnolenţă, apatie sau dificultăţi în respiraţie. În aceste cazuri consultaţi imediat medicul veterinar. În timpul purtării zgărzii nu utilizaţi alte insecticide. Nu este recomandată utilizarea în perioada de gestaţie şi lactaţie. A nu se utiliza la câinii cu leziuni ale pielii. A nu se utiliza la animalele care alăptează.  

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.  

ALTE INFORMATII Proprietăți farmacodinamice Diazinonul aparține familie substanţelor organofosforice. Activitatea sa insecticidă este determinată de inhibarea colinesterazelor. Diazinonul provoacă o acumulare de acetilcolină care determină paralizia şi moartea paraziţilor. Particularităţi farmacocinetice Zgarda este destinată numai pentru utilizare locală. Ingredientul activ este eliberat în cantitate fixă din banda de polimer pe blana şi pielea animalului pe   toată perioada de protecţie. Acesta asigură un strat omogen de substanţă activă pe corpul animalului cu eficienţă constantă de la începutul până la sfârşitul perioadei de activitate a zgărzii.  

Zgarda antiparazitara de 41 g x 65 cm lungime Blister-pack transparent din Barex 210 ( copolimer acrilonitril-metil acrilat) lipit pe o bucată de carton, care conţine o zgardă antiparazitară.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Otello zgarda antiparazitara caine talie mare

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Maravet. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare externe premium marca Maravet pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Otello zgarda antiparazitara caine talie mare este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Otello zgarda antiparazitara caine talie mare la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Otello zgarda antiparazitara caine talie mare ?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare externe de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Otello zgarda antiparazitara caine talie mare la pretul 14,32 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Maravet pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MAR-421
Producător Maravet
Data Expirare 31 aug. 2019
Prezentare Zgarda
Comentarii clienţi
 • : Zgarda Otello
  Nota
  Foarte mulțumită!
 • : Zgarda antiparazitara Maravet
  Nota
  Eficienta maxima la pret minim. Recomand
 • : Zgarda Otello
  Nota
  Foarte eficienta aceasta zgarda !
 • : Mi-am cumparat pentru Wuinner!
  Nota
  Nu pot sa cred! Sunt foarte multumita de fiecare data cand comand aceasta zgarda! am cumparat de 2 ori,si are un efect extra!
Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking