Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Winterpad Crema, 150 ml

Winterpad Crema, 150 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Winterpad este un unguent pentru protejarea pernutelor la câini. Formează o barieră protectoare și impermeabilă pentru agenții externi. În plus, Winterpad protejează împotriva fricțiunilor mecanice printr-o acțiune liniștitoare, calmantă și antiseptică.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Winterpad Crema, 150 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Custom. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca Custom pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Winterpad Crema, 150 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Winterpad Crema, 150 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Winterpad Crema, 150 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Winterpad Crema, 150 ml la prețul 173,26 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Custom pentru caini de la Pet Mart!

Winterpad ar trebui să fie aplicat în zonele cele mai sensibile și cel mai expus la zăpadă, gheață, noroi, soluri uscate și agresive.

Acest produs poate fi folosit în fiecare zi atât în prevenire, cât și în prezența iritațiilor existente.

Cod intern produs CT-CUS-178
Producător Custom
Volum 150 ml
Prezentare Cutie
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.