Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal

Virkon S 5Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Virkon S produs de DuPont este o pulbere hidrosolubila recomandata ca dezinfectant universal . Produsul este ambalat intr-o galeata ce contine 5kg de pulbere.

Virkon S produs de DuPont este o pulbere hidrosolubila recomandata ca dezinfectant universal .

Produsul este ambalat intr-o galeata ce contine 10kg de pulbere. Datorita spectrului larg si actiunii puternic dezinfectante, se recomanda utilizarea lui la toate tipurile de adaposturi ( incepand de la cele destinate cainilor , pisicilor , cailor , iepurilor , rozatoare , pasarilor si pana la fermele de bovine , ovine , caprine si porcine).

Instructiuni de utilizare Virkon S:

Dezinfectia suprafetelor Dupa curatenia obisnuita, numarul organismelor ce cauzeaza boli poate ramâne suficient de ridicat pentru a reprezenta o amenintare pentru animale. Este foarte important sa se utilizeze un dezinfectant, precum Virkon S cu o eficacitate demonstrata împotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor si mucegaiurilor.

Dezinfectia suprafetelor - Rata de dilutie - Aplicare Dezinfectia obisnuita pentru toate suprafetele, pamânt, lemn si beton. 1:100 (10 grame de Virkon ? S la 1 litru de apa).

Folosind un dispozitiv de spalare sub presiune sau un alt dispozitiv mecanic de pulverizare, se aplica solutia de Virkon S cu o rata de aplicare de 300ml/mp.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la DuPont. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca DuPont pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Virkon S 5Kg - Dezinfectant Universal la prețul 578,85 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele DuPont de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-ABA-170
Producător DuPont
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.