Vetri-Mega Probiotic 120 tablete

Vetri-Mega Probiotic 120 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Vetri-Mega Probiotic 120 tablete - Recomandate pentru sustinerea si buna functionare a sistemului gastro-intestinal la caini si pisici.

Vetri-Mega Probiotic 120 tablete - Recomandate pentru sustinerea si buna functionare a sistemului gastro-intestinal la caini si pisici.

Contine un amestec de lactobacili si enterofermenti recomandati pentru insamanterea tubului digestiv si refacerea florei intestinale distruse in urma tratamentelor cu antibiotice sau a episoadelor diareice.

Ingrediente active per tablet: microorganisme totale: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium longum,

Ingrediente: fructooligozaharide, faina de orez, celuloza vegetala, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium longum, Enterococcus thermophilus.

Instructiuni de administrare

Caini:

 • pana la 20kg   1capsula (1cps~500mg~5billion CFU)
 • peste 20kg   2capsul2 (1cps~500mg~5billion CFU)

Pisici:

 • 1/2 capsula zilnic amestecata in mancare.


Este de preferat administrarea dupa masa

Atentionari

 • Doar pentru uz veterinar.
 • Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii si alte animale
 • A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umezeala, sub 25°C

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetri-Mega Probiotic 120 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetri-Mega Probiotic 120 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetri-Mega Probiotic 120 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetri-Mega Probiotic 120 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetri-Mega Probiotic 120 tablete la prețul 217,44 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VG-VET-647
Producător VetriScience
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • probiotic
  Preț
  ca toate produsele vetri science, super
 • Achiziție verificată
  probiotic foarte bun
  Preț
  raport pret calitate foarte bun l-am putut administra si la pisica si la caini, se simt bine si ca imunitate si in privinta tranzitului intestinal
 • Gabriela
  Preț
  Un prod us de calitate, foarte efficient!
 • Achiziție verificată
  reglare tranzit/ imunitate
  Preț
  f.eficient ptr reglarea tranzitului( atat in rezolvarea diareei cat sit si a constipatiei) la catelusele mele( rasa ciobanesc carpatin Corb)
 • calitate
  Preț
  Un complex probiotic de calitate deosebita, la un pret excelent!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).