Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml

Vet's Best Bitter Cherry Spray, 235 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
39,27 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 40 puncte de loialitate. (40 puncte = 0,40 RON)

Acest amestec calmant cu extracte de fructe, cu aromă de cireșe amare este foarte blând cu pielea dar foart amar și neplăcut la gust.
Recomandă acest produs și prietenilor

Acest amestec calmant cu extracte de fructe, cu aromă de cireșe amare este foarte blând cu pielea dar foart amar și neplăcut la gust.
Beneficii:

  • Nu ustură
  • Nu conține alcool
  • Descurajează linsul și mușcarea pielii iritate sau cu bandaj sau suturi
  • Incolor și nu pătează
  • Aromă plăcută, dar gust neplăcut, amar
  • Sigură de folosit pe pielea și blana câinelui, bandaje, mobilă, țesături penstru descurajarea câinelui de a linge sau roade

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vet's Best. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria solutii repelente marca Vet's Best pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria solutii repelente de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vet's Best Bitter Cherry Spray, 220 ml la prețul 39,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vet's Best pentru caini de la Pet Mart!

Agenți cu gust amărui dispensați în soluție apoasă, extract de semințe de struguri, de lămâie și aromă naturală de cireșe amare.

Spray-ați direct pe piele, blană, bandaje, sau alte obiecte pe care nu le vreți roase sau linse de către câine. Cu obiecte cum ar fi jucării, mobilă, pantofi, înainte de a-l folosi, efectuați un test pentru a confirma ca nu produce decolorare. Repetați procedura dacă este necesar. Înainte de a reaplica, îndepărtați soluția dată anterior prin spălare. Nu aplicați în ochi sau pe răni deschise.

Cod intern produs GP-VET-21
Producător Vet's Best
Vârsta noua Puppy și junior, Adult, Senior
Talie noua Mică, Medie, Mare
Volum 220 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**



Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.



** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.