Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg

Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Un aliment sanatos de tip hrana uscata pentru cainii adulti din toate rasele.

Mancare produsa de expertii de la renumita companie belgiana Versele-Laga.

Contine nutrienti selectati care nu agraveaza sistemul digestiv.

Se bazeaza pe componente de inalta calitate, oferind o acoperire excelenta a necesarului de energie de zi cu zi, neprovocand alergii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Versele-Laga Oke Classic Lamb & Rice, 20 kg la prețul 152,74 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru caini de la Pet Mart!

COMPOZITIE:

  • Produse vegetale, carne si subproduse de origine animala (min. 4% carne de miel), boabe (min. 4% orez), uleiuri, grasimi, minerale.
Cod intern produs BV-VER-04
Cod Bare 5410340380178
Producător Versele Laga
Ingredient principal Miel
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Rasa Toate
Greutatea 20 kg
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).