TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g

TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

 Lipici ecologic destinat prinderii rozătoarelor.

 Descriere

  • Lipici pentru fibră lungă, cu mare putere adezivă;
  • Comercializat în tuburi de 135 g;
  • Se aplică pe suporturi rigide, pentru prinderea rozătoarelor: şobolani şi şoareci.

Avantaje

- Simplu de folosit, cu eficienţă rapidă

- Economic: comparativ cu capcane din comerţ (de tipul RATUCLAC sau SOURICLAC)

- Mare capacitate de prindere: o placă de 20 x 30 cm va permite prinderea a 1 – 2 şobolani şi până la 10/12 şoareci sau şoareci de câmp

- Ecologic: fără pesticide

- Metodă de combatere adecvată spaţiilor comerciale (de ex. agroalimentare), unde rozătoarele sunt interzise prin normele HACCP

- Garantează siguranţa legată de bunurile alimentare: momeala rodenticidă nu este vehiculată de rozătoare, nu rămân cadavre risipite

- Ideal pentru spaţiile unde există multe alimente: brutării, magazine alimentare, etc.

Limite de utilizare

- Verificaţi o dată la 2 zile, pentru a elimina rozătoarele prinse în capcană.

- Evitaţi amplasarea plăcilor pe un sol prea prăfos (încărcarea cu praf a lipiciului).

- În cazul infestărilor puternice, aveţi în vedere un plan de deratizare, utilizând cu precădere momelile pe suporturi de cereale sau de paste cu ulei, în funcţie de specificul spaţiului respectiv.

Piete vizate

- A se utiliza ca măsură preventivă, mai ales împotriva şobolanilor, însă mai ales ca şi MĂSURĂ CURATIVĂ în cazul infestării puternice cu şoareci

- Habitat (grânare, bucătării), catering şi spaţii agroalimentare

Recomadari

-  Evitaţi amplasarea capcanelor în zone prăfoase sau prea adesea supus ploii: în acest ultim caz, capcanele trebuie amplasate pe un suport deasupra nivelului solului (de exemplu, pe un carton)

- Ca măsură de protecţie pentru animalele domestice: acoperiţi plăcuţa cu o cutie de carton răsturnată, care să aibă două orificii pentru trecerea rozătoarelor.

-  În cazul murdăririi cleiului, utilizaţi un diluant de tipul F sau White Spirit.

-  Alte posibile aplicaţii: eliminarea insectelor târâtoare, pe sol şi în locuinţe (gândaci de bucătărie şi lepisme) sau în jurul trunchiurilor (reînnoirea stratului de lipici din jurul pomilor)

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g.

Scapa de daunatori rapid cu TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere rozatoare de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere rozatoare vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege TRAPCOLL lipici ecologic pentru rozatoare, 135 g sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere rozatoare de la PetMart.ro!

Mod de utilizare

- Luaţi nişte plăci rigide de tipul planşetă sau carton gros.

- Presând tubul, formaţi cordoane în zigzag, la distanţă de 3 – 4 cm unele de altele, acoperind întreaga suprafaţă a suportului.

- Adăugaţi, eventual, o momeală în centrul capcanei (de ex. brânză, seminţe sau biscuit) pentru creşterea puterii de momire a rozătoarelor.

- Amplasaţi plăcile în locuri frecventate de rozătoare, de preferinţă de-a lungul zidurilor.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs SP-PRO-01
Cod Bare 3308083080047
Producător Kenda Farben SRL
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).