În perioada 01.06 - 05.06, magazinul PetMart va fi închis. În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

Suport reglabil + 2 castroane inox

Suport reglabil + 2 castroane inox
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

207,73 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 208 puncte de loialitate. (208 puncte = 2,08 RON)

 
Suportul este reglabil, asigură o pozitiţie corectă şi confortabilă pe timpul hrănirii, recomandat câinilor de talie mare sau cu probleme ale articulaţiilor musculaturii sau digestive.
Recomandă acest produs și prietenilor

 

Suportul este reglabil, asigură o pozitiţie corectă şi confortabilă pe timpul hrănirii, recomandat câinilor de talie mare sau cu probleme ale articulaţiilor musculaturii sau digestive.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Suport reglabil + 2 castroane inox

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Profipet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria castroane inox marca Profipet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Suport reglabil + 2 castroane inox este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Suport reglabil + 2 castroane inox la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Suport reglabil + 2 castroane inox?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria castroane inox de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Suport reglabil + 2 castroane inox la prețul 207,73 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Profipet pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-PRO-CFG-12
Producător Profipet
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • suport
  Calitate
  Preț
  este foarte util,ne am dori si varianta mai mica pt pisici
 • Suport castroane inox
  Preț
  Recomand suportul. Am un caine senior si ii este mai usor sa se hraneasca asa, fara sa se aplece. E si reglabil, asa ca pot manca mai multi caini de diferite talii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.