Spray neutralizator mirosuri, 500 ml

Spray neutralizator mirosuri, 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Neutralizator mirosuri pentru pisici.

Elimina mirosurile de la prima utiluzare, fiind o formula ecologica bazata pe Bacillus subtilis.

Proprietati: Efectul neutralizatorului este bazat pe o inovatie tehnologica cu microorganisme 100% naturale, Bacillus subtilis, care degradeaza diferite molecule urat mirositoare de origine organioca ( secretii naturale ale pielii, urina, fecale, varsaturi ). Prin urmare, neutralizatorul este ideal pentru eliminare miorosurilor neplacute ale pisicii dumneavoastra, litiera rozatoarelor sau a mirosurilor care au raman in locul unde acestea dorm. Efectul este imediat si de lumga durata. Produsul este ecologic, biodegradabil si sigur pentru sanatatea oamenilor dar si a animalelor.

Precautii: Evitati contactul cu ochii. In cazul in care produsul a ajuns in contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un specialist.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Spray neutralizator mirosuri, 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Agro Biothers Laboratoire. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena casa marca Agro Biothers Laboratoire pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Spray neutralizator mirosuri, 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Spray neutralizator mirosuri, 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Spray neutralizator mirosuri, 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena casa de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Spray neutralizator mirosuri, 500 ml la prețul 64,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Agro Biothers Laboratoire pentru pisici de la Pet Mart!

Compozitie: Cultura bacretiana, surfactanti, parfum, conservant.

Instructiuni: Neutralizatorul se aplica direct pe locul cu miros neplacut. Este de preferat ca dupa pulverizare covoarelor sau a suprafetelor cu tesaturi groase, acestea sa fie periate. Este recomandata efectuarea unui test preliminar pe o zona discreta inainte de utilizare. Daca mirosul neplacut persista, pulverizati din nou.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs SP-ABL-01
Cod Bare 3281018003482
Producător Agro Biothers Laboratoire
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).