Astăzi, magazinul PetMart este deschis între orele 09:00-17:00. Vă așteptăm!

SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L

SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 26,65 RON

Special Price 25,32 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L - Soluție special formulată pentru curățarea și controlul microorganismelor, mirosurilor neplăcute și a alergiilor.

 • Ideal pentru casele cu câini. Protejează atât animalele de companie cât și proprietarii lor de elementele nocive din casă
 • Formula inovatoare captează mirosurile neplăcute și le neutralizează prin eliberarea unui parfum plăcut de lungă durată
 • Ține sub control alergiile provocate de anumite substanțe
 • Potrivită pentru utilizarea zilnică pe orice tip de podea
 • Uscare rapidă. Nu face spumă


Specificatii

 • Ambalaj: 1 L

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanicat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena casa marca Sanicat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena casa de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SOLUTIE CURATARE SANIDOG FRUIT TIME 1 L la prețul 25,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanicat pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs PP-SAN-2383
Cod Bare 8411514802967
Producător Sanicat
Notificare culori multiple Nu
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Foarte bun
  Preț
  Am inceput sa folosesc Sanidog dupa ce doi caini au facut crize de stranut invers imediat dupa curatenie (acum 2 ani). Si il utilizez de atunci - nu am mai avut probleme, solutia miroase frumos si curata bine. Este recomandata si celor care au copii mici (cu sau fara caini in casa :) )
 • Achiziție verificată
  SOLUTIE CURATARE SANIDOG
  Preț
  IDEAL PENTRU CASA, AM 2 CAINI SI NU POT FOLOSI ALTE PRODUSE

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.