Sofcanis Renal Chien 50 comprimate

Sofcanis Renal Chien 50 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
30,13 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 31 puncte de loialitate. (31 puncte = 0,31 RON)

SOFCANIS RENAL CAINE

COMPOZITIE: Extract uscat de LESPEDEZA CAPITATA -100 mg

Umiditate - 5,60%, Minerale - 22,80%, Proteine - 15,20 %, Celuloza - 0,64%, Grasime - 3,14%.este o planta ce face parte din familia Fabaceae si este intalnita in America Centrala, in Asia de Sud si Australia. Stimuleaza diureza si elimina deseurile de azot (uree), fara a modifica echilibrul de electroliti.

Substanele active din LESPEDEZA CAPITATA sunt flavoni care asigura:

    -  Cresterea eliminarii prin vasodilatatie arterei renale,

    -  Cresterea rezistentei capilare si reduce permeabilitate lor, favorizand astfel eliminarea produselor de excretie azotate.

SOFTCANIS RENAL CAINE este un stimulent renal care nu perturba echilibrul ionic.

MOD DE ADMINISTRARE: pe cale orala

Doza zilnica: 1 comprimat pe 6 kg, pe perioada de 5 - 10 zile. Doza poate fi dublata, daca este necesar.

Comprimate foarte gustoase care pot fi administrate ca atare sau in amestec cu hrana.

MOD DE PREZENTARE: flacon 50 cp

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sofcanis Renal Chien 50 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Laboratories Moureau. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale / urinare marca Laboratories Moureau pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sofcanis Renal Chien 50 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sofcanis Renal Chien 50 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sofcanis Renal Chien 50 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale / urinare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sofcanis Renal Chien 50 comprimate la prețul 30,13 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Laboratories Moureau pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-LAB-132
Cod Bare 03700545300531
Producător Laboratories Moureau
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Recomand
  Calitate
  Preț
  Este foarte eficient pentru cainii cu probleme renale pe langa administrarea de probiotice, chitosan si carbonat de calciu in cazul insuficientei renale . Din momentul diagnosticării cu aceasta afectiune este indicata o administrare permanenta si neintrerupta, întrucât mentine rinichii si functia lor la un nivel decent de functionare. Am un shar-pei de 12 ani cu insuficienta renala si traieste datorita acestui tratament.
 • Achiziție verificată
  Sofcanis
  Preț
  Sunt foarte multumita, efectele pozitive au fost vizibile dupa cateva zile. Pacat ca nu este mentionat cat de des trebuie repetat tratamentul.
 • Sofcanis
  Preț
  Stimulent renal, nu perturba echilibrul ionic, sunt convinsa ca va folosi cateilor mei, bolnavi de insuficienta renala.
 • SOFCANIS RENAL
  Preț
  un produs de calitate ,eficient si accesibil ca pret

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.