Sofcanis Feline Renal 50 comprimate

Sofcanis Feline Renal 50 comprimate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
25,76 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 26 puncte de loialitate. (26 puncte = 0,26 RON)

SOFCANIS Feline Renal este un stimulent renal care nu perturba echilibru ionic. Contine extract uscat de LESPEDEZA CAPITATA. Stimuleaza diureza si elimina deseurile de azot (uree) fara a modifica echilibrul de electroliti.
SOFCANIS FELINE RENAL

COMPOZITIE: Extract uscat de LESPEDEZA CAPITATA -50 mg, Excipienti pana la un comprimat de 195 mg.

Lespedeza capitata este o planta ce face parte din familia Fabaceae si este intalnita in America Centrala, in Asia de Sud si Australia. Stimuleaza diureza si elimina deseurile de azot (uree), fara a modifica echilibrul de electroliti.

Substantele active din Lespedeza capitata sunt flavoni care:

  - favorizeaza eliminarea prin vasodilatatie arterei renale,

  - creste rezistenta capilarelor si reduce permeabilitate lor, favorizand astfel eliminarea produselor de excretie azotate.

SOFCANIS Felin Renal este un stimulent renal care nu perturba echilibru ionic.

MOD DE ADMINISTRARE: pe cale orala. Se administreaza comprimatul ca atare, sau amestecat in hrana.

Doza zilnica: 1 comprimat pe 3 kg timp de 5-10 zile

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sofcanis Feline Renal 50 comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Laboratories Moureau. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale/urinare pisici marca Laboratories Moureau pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sofcanis Feline Renal 50 comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sofcanis Feline Renal 50 comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sofcanis Feline Renal 50 comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale/urinare pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sofcanis Feline Renal 50 comprimate la prețul 25,76 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Laboratories Moureau pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MT-LAB-128
Cod Bare 03700545300593
Producător Laboratories Moureau
Prezentare Comprimate
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • sofcanis
  Calitate
  Preț
  efficient. dar atentie la administrare
 • Sofcanis
  Preț
  Comprimate mici,usor de administrat,cu rezultate relativ bune,in cazul nostru

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.