Sodiazot 1000 ml

Sodiazot 1000 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
76,20 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 77 puncte de loialitate. (77 puncte = 0,77 RON)

Sodiazot 1000 ml este indicat pentru ameliorarea starii generale a animalelor si insuficienta hepatorenala la caini, pisici, pasari, vaci, porci.
Recomandă acest produs și prietenilor

Sodiazot 1000 ml

Compozitie:
·         Lizina (HCl)                                                  2,00 g
·         Sorbitol                                                      60,00 g
·         Extract de plante                                         3,50 ml
·         Excipient                                                    pana la 100 ml
 
Indicatii:
Sodiazot este indicat pentru ameliorarea starii generale a animalelor, in special a animalelor tinere si a celor debilitate, crescute in sistem intensiv.
Sorbitolul este o sursa de energie usor de utilizat in special de animalele debilitate.
Sodiazot este un tonic hepatic, imbunatateste metabolismul proteic si stimuleaza apetitul. Ca regulator al functiei hepatice, renale si digestive, ajuta la recuperarea animalelor dupa diverse afectiuni.
Sodiazot contine extracte de Cynara, Boldo (planta originala din Chile), Orthosiphon (ceai de Java), Kinkeliba si rozmarin. Principalele proprietati ale acestora sunt enumerate in tabelul de mai jos:
 

 

 
Diuretic
Colagog
Coleretic
Antidispeptic
Kinkeliba
++
++
0
0
Cynara
+
++
++
0
Orthosiphon
++
+
0
+
Boldo
+
++
+
0
Rozmarin
0
+
++
+

 

 
Datorita componentei in cele 5 plante, Sodiazot are efect colagogic, coleretic, diuretic, aperitiv, stimulent general si combate hipercolesterolemia si hiperuricemia.
 
Doze si mod de administrare:
- catei 2-5ml / zi timp de 10 zile; caini adulti 10ml / zi timp de 10 zile
- pisici tinere 2 ml / zi timp de 10 zile, pisici adulte 5 ml  / zi timp de 10 zile
Administrarea se face pe cale orala.
 
Prezentare: flacon 1000ml

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sodiazot 1000 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Diversi. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv-pisici marca Diversi pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sodiazot 1000 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sodiazot 1000 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sodiazot 1000 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sodiazot 1000 ml la prețul 76,20 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Diversi pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs AB-DIV-178
Producător Diversi
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • sodiazot
    Preț
    Sunt foarte multumita de produs. Cățelul meu s-a vindecat în primăvară de o paralizie a picioarelor din spate cu ajutorul acestui produs. Il recomand. :)
  • foarte covenabil
    Preț
    raport cantitate/pret extraordinar de convenabil comparat cu alte pet shop-uri

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.