Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g

Snacks Pisica Liquid SOMON/OMEGA3 6x15 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 16,23 RON

Special Price 15,42 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Snack lichid pentru pisici Vitakraft cu Somon si Omega 3 6x15g - Recompensa usoara si cremoasa adorata de pisici.

Snack-ul ideal dintre mese, pe care pisica dvs. il poate savura direct din ambalaj sau din castron sau chiar ca si topping adaugat la mancarea principala.

Hrana complementara pentru pisici cu varsta mai mare de 3 luni, cu somon.

Snack lichid pentru pisici, cu Somon si Omega 3 (6 plicuri x 15g), 90g

Caracteristici si beneficii:

  • Continut redus de calorii.
  • Nu contine zahar.
  • Sprijina functia cardiaca si vederea.
  • Fara coloranti artificiali sau conservanti.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii pisici marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Snack lichid pentru pisici, Vitakraft cu Somon si Omega 3, 6 x 15 g la prețul 15,42 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-VIT-3026
Cod Bare 7610376164232
Producător Vitakraft
Greutatea 90 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.