Sisal Dora

Sisal Dora
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

Pret normal: 176,58 RON

Special Price 167,75 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 168 puncte de loialitate. (168 puncte = 1,68 RON)

Sisal Dora - Ansamblu gri pentru pisici cu loc special pentru tocirea ghearelor.

Loc de joaca pentru pisici, format din doua platforme si un spatiu in care pisica se poate ascunde.

  • Dimensiuni: 38x38x29 cm

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sisal Dora

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la IPTS. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria centre de joaca, sisaluri marca IPTS pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sisal Dora este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sisal Dora la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sisal Dora?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria centre de joaca, sisaluri de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sisal Dora la prețul 167,75 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele IPTS pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-IPT-CFG-3
Producător IPTS
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Recomand
    Calitate
    Foare util. Este perfect pentru tocirea gherutelor pisicii.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.