Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati

Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
123,21 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 124 puncte de loialitate. (124 puncte = 1,24 RON)

Covorașele absorbante Simple Solution – singurele covorașe tratate cu feromoni atractanți care să atragă cățelușul să urineze pe suprafața lor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Primele luni cu un cățeluș în casă pot fi o adevărată bătaie de cap – mai ales atunci când vrei să-l înveți să nu-și mai facă nevoile peste tot. Din fericire, acum există covorașele absorbante Simple Solution – singurele covorașe tratate cu feromoni atractanți care să atragă cățelușul să urineze pe suprafața lor.

Caracteristici:

  • Științific tratate în scopul de a atrage cățelușii
  • Super absorbante, cu margini sigilate și suprafață de plastic ce vine în contact cu podeaua, pentru protejarea acesteia de umezeală
  • Ajută la o mai rapidă dresare a cățelușului
  • Captează în mod igienic mirosurile neplăcute
  • Conțin granule de gel încorporate in țesătura covorașului. Astfel lichidul se transformă în gel, este captat în interior, împreună cu mirosurile neplăcute.

Aceste covorașe sunt singurele tratate cu feromoni atractanți (substanțe pe care doar câinii le pot detecta, ele fiind inodore pentru oameni) care semnalizează și atrag astfel cățelușul, indicâdu-i că acolo este locul în care trebuie să urineze. Majoritatea cățelușilor se obișnuiește foarte repede să utilizeze covorașele. Vârsta adecvată este 7-8 săptămâni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Simple Solution. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria covoare absorbante marca Simple Solution pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria covoare absorbante de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Simple Solution Training Pads, 53 x 58 cm, 56 bucati la prețul 123,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Simple Solution pentru caini de la Pet Mart!

Montați covorașul pe podea, cu fața de plastic în jos și fața de material în sus. 
Aduceți câinele la covoraș și lăsați-l să-l miroasă. Dacă nu-l folosește imediat, readuceți cățelușul la covoraș până îl folosește. 
Dacă nu-l prindeți exact în momentul în care micționează în locuri nepermise, nu-l pedepsiți după, deoarece nu va înțelege pentru ce a fost pedepsit. Recompensați-l întotdeauna atunci cand folosește covorașul.
După folosire, lăudați cățelușul sau răsplătiți-l cu o recompensă. 
Covorașele se înlocuiesc imediat ce este necesar.

Cod intern produs GP-SIM-2
Cod Bare 010279105599
Producător Simple Solution
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.