Sampon Biodexin, 250 ml

Biodexin Sampon 250ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

soluţie concentrată, conţine 4% clorhexidină

curăţă pielea şi părul, îndepărtează mirosurile neplăcute

dezinfectant

uşurează pieptănatul

nu conţine parfum

pentru câini și pisici

ambalaj: 250 ml, 500 ml

COMPOZIȚII:

100 ml de produs conține:

Soluție de Digluconat de chlorhexidină 20 ml, Decil glucosida, Flavol BMK, Oxid de cocamina, PEG-7 gliceril cocoat, Laureth-4, Arlipon TT, glicerol 85%, Euxyl K-100, Acid acetic 99%, Briliant Blue FCF, Apa purificată.

SPECII ŢINTĂ: Câine, pisică

INDICATII:

Produsul conține o solutie de clorhexidină cu baza de șampon. Datorită efectului puternic antiseptice, produsul are proprietăți combinate de spălare, antiseptic și deodorant.

Se recomanda în cazul în care este necesară spălarea blanii câinilor și pisicilor pentru a obține un efect de curățat, efect antiseptic și deodorant.

MOD ŞI CALE DE ADMINISTRARE:

Aplicați o cantitate mică pe blana umedă a animalului și masați până se creează o spumă. Lăsați produsul să acționeze 5-10 minute după care spălați animalul cu apă până la îndepărtarea completă a produsului. Dacă este necesar spălarea se poate repeta la câteva zile.

TIMP DE AŞTEPTARE: Nu se folosește la animalele destinate consumului uman.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Produsul este indicat numai pentru uz extern. A se feri contactul cu mucoasa oculară. In cazul în care produsul intră în contact cu mucoasa oculară, spălați ochii cu apă curată. În cazul în care iritația persista, contactați medicul dumneavoastră. Nu introduceți produsul în urechile animalului. Daca apar orice reacții, opriți aplicarea produsului și cereți sfatul medicului veterinar. Evitați ingestia produsului de către animal.

Atenționare specială pentru persoanele care lucrează cu acest produs:

Persoanele care prezintă hipersensibilitate la oricare din componenți trebuie să lucreze cu acest produs cu mare atenție. Evitați contactul cu ochii, mai ales al produsului concentrat.

CONDIŢII SPECIALE DE DEPOZITARE A se păstra sub temperatura de 25°C. A se feri de lumină. A se feri de îngheț.

„NUMAI PENTRU UZ VETERINAR“

„A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA ŞI VEDEREA COPIILOR“

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Sampon Biodexin, 250 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bioveta. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria sampoane marca Bioveta pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Sampon Biodexin, 250 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Sampon Biodexin, 250 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Sampon Biodexin, 250 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria sampoane de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Sampon Biodexin, 250 ml la prețul 63,26 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bioveta pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BIO-684
Cod Bare 8594004859556
Producător Bioveta
Volum 250 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.