Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g

Hrana umeda Pisici
Royal Canin Kitten in Loaf, 12 plicuri x 85 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
5,17 RON
(60,82 RON/kg)

Disponibilitate: În stoc

Royal Canin Kitten in Loaf, 12 plicuri x 85 g este o hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (pastă)
Recomandă acest produs și prietenilor

Royal Canin Kitten in Loaf, 12 plicuri x 85 g este o hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (pastă). Produs destinat puilor de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (pastă)

SUSȚINE SISTEMUL IMUNITAR
Susține dezvoltarea sistemului imunitar și menținerea sănătății puiului de pisică în a 2-a etapă de creștere.

UȘOR DE MESTECAT
Pastă foarte fină, care încurajează masticația.

PREFERATĂ ÎN MOD INSTINCTIV
Gradul ridicat de palatabilitate datorat Profilului Macro Nutrițional favorizează alegerea hranei în mod instinctiv de către puiul de pisică.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Royal Canin. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda pisici marca Royal Canin pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Royal Canin Kitten in Loaf, 1 plic x 85 g la prețul 5,17 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Royal Canin pentru pisici de la Pet Mart!

Ingrediente: carne şi produse derivate de origine animală, cereale, extracte de proteine vegetale, derivate de origine vegetală, minerale, zaharuri, drojdii, uleiuri şi grăsimi.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 195 UI, E1 (Fier): 2.8 mg, E2 (Iod): 0.43 mg, E4 (Cupru): 3.4 mg, E5 (Mangan): 0.8 mg, E6 (Zinc): 9 mg.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 12.3% - Grăsimi: 4.3% - Cenuşă: 2% - Celuloză brută: 1% - Umiditate: 78%.

Cod intern produs RO-ROY-3008
Cod Bare 9003579003848
Producător Royal Canin
Vârsta noua Kitten
Greutatea 85 g
Rasa Toate
Ingredient principal Carne
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.