Renal Essentials for Dogs 45 tablete

Renal Essentials for Dogs 45 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Renal Essentials for Dogs 45 tablete - Formula superiora recomandata pentru a sprijini functia renala in timpul perioadelor de stres la caini.

Renal Essentials for Dogs 45 tablete - Formula superiora recomandata pentru a sprijini functia renala in timpul perioadelor de stres la caini.

• Pulberea de radacina de Astragalus este un adaptogen care sprijina sistemul imunitar si circulator al rinichiului.
• Rehmannia este o planta utilizata in mod tradi tional ca un tonic al sangelui si pentru a sprijini fluxului de urina. Este un adaptogen care sprijina sistemul circulator al rinichiului si functia hepatica si renala.
• Extractul de seminte de urzica (Urtica dioica) sprijina sistemul imunitar, circulator, are functie detoxifianta, echilibreaza retentia de lichide.
• Extrasul de Cordyceps sinensis este un adaptogen si antioxidant. Aceasta sus tine func tionarea sistemului imunitar, produc tia de energie, eliminarea toxinelor.
• Vitamina B1 este un antioxidant care sprijina eficienta circula tiei renale si metabolismul grasimilor, carbohidra tilor, proteinelor pentru producerea de energie corespunzatoare.
• Vitamina B2 se gaseste în concentra tii mai mari în ficat, rinichi, si inima. Este un antioxidant care sprijina
activitatea metabolica pentru producerea optima de energie si îndepartarea materiale nedorite de la nivel renal.
Vitaminele B împreuna pot contribui la reducerea oxalatilor în rinichi si la scaderea reten tiei hidrice.
Vitaminele B sunt solubile în apa si nu sunt în mod corespunzator reciclate în momente de stres sau de disfunc tie renala de aceea este necesara suplimentarea acestora.
• Acidul folic, DMG, vitamina B2, vitamina B12 si vitamina B6 ajuta la sus tinerea circula tiei, cailor metabolice de metilare si de sulfurare.
• Potasiul este important pentru echilibrul mineral si absorb tia de apa.
• L-arginina este un aminoacid care sprijina func tia renala si circula tia.
• Lecitina poate ajuta la protejarea rinichilor fata de depunerea de grasime.
• Colina si inozitolul sunt fosfolipide ce sprijinul reducerea reten tiei hidrice.
• DMG, EPA, DHA sus tin func tia imunitara, echilibrul produc tiei de eicosanoid, precum si fluxul de sânge la nivel renal.

Ingredienti activi per tableta: EPA Acid Eicosapentaenoic    360mg DHA Acid Docosahexaenoic    240mg Pulbere din radacina de Astragalus    120mg Extract din radacina de Rehmania Glutinosa    100mg Extract din seminte de Urtica Dioica    100mg Extract din Condryceps sinensis    100mg Lecitina    100mg L-Arginina    100mg N,N-Dimetilglicina HCl (DMG)    50mg Potasiu(sub forma de gluconat de potasiu)    16.5mg Vitamina B6    16mg Inositol    16mg Tiamina(vitamina B1).    8mg Riboflavina(vitamina B2)    8mg Colina    8mg Acid folic    0.30mg Metilcobalamina(vitamina B12)    0.10mg

Ingredienti inactivi: drojdie, celuloza microcristalina, silicat, aroma de fumatura, acid stearic, stearat vegetal.

Instructiuni de administrare:

  • Administrati 1 tableta la 10 kg greutate corporala, zilnic.
  • Pentru mai putin de 7kg, administrati ½ tableta zilnic.
  • Daca administrati mai mult de o tableta impartiti doza dimineata si seara.

Atentionari

  • Nu a fost testata utilizarea la femele gestante, sau la animalele crescute pentru imperechere.
  • Daca starea animalului se inrautateste sau nu se amelioreaza, incetati utilizarea produsului si consultati medicul veterinar. Doar pentru uz veterinar. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii si alte animale. In caz de supradoza accidentala, contactati imediat un specialist in sanatate.
  • A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umezeala.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Renal Essentials for Dogs 45 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale / urinare marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Renal Essentials for Dogs 45 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Renal Essentials for Dogs 45 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Renal Essentials for Dogs 45 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale / urinare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Renal Essentials for Dogs 45 tablete la prețul 113,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VG-VET-633
Producător VetriScience
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).