Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g

SANABELLE SNACK RATA & RODIE 55G
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
11,51 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 12 puncte de loialitate. (12 puncte = 0,12 RON)

Caracteristicile si beneficiile:

  • Fara cereale;
  • Continut ridicat de carne;
  • Arome atractive;
  • Diferite combinatii de carne si fructe uscate;
  • Contine taurina si ulei de somon.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Sanabelle. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii pisici marca Sanabelle pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Recompense pisici, Sanabelle Snack cu rata si rodie, 55 g la prețul 11,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Sanabelle pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-SAN-304
Cod Bare 4015598011808
Producător Sanabelle
Notificare culori multiple Nu
Aroma Rață
Vârsta Adult, Senior
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).