Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g

Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 16,03 RON

Special Price 15,23 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 16 puncte de loialitate. (16 puncte = 0,16 RON)

Recompensele Vitakraft Cat Milky Melody 70 g sunt delicatese pentru pisici cu crema de lapte, 7 bucati a cate 10 g, 70 g.

Crema de lapte este tentanta si perfecta pentru momentele speciale de rasfas ale pisicii. Ambalate individual pentru a asigura prospetimea. Pot fi consumate direct din pachet, fie de pe degetul dumneavoastra sau din vasul pentru mancare. Nu contine coloranti sau potentiatori artificiali de aroma - lactoza redusa.

Pastrati intr-un loc uscat si racoros.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vitakraft. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii pisici marca Vitakraft pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Recompense pentru pisici, Vitakraft Cat Milky Melody, 70 g la prețul 15,23 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vitakraft pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-VIT-16
Cod Bare 4008239288189
Producător Vitakraft
Tip Pentru Dresaj
Greutatea 70 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.