QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g)

QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 62.5 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
215,58 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 216 puncte de loialitate. (216 puncte = 2,16 RON)

QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 62.5 g - Momeală insecticidă concentraă, destinată combaterii muștelor.

QuickBayt 2EXTRA WG 10 este o momeală insecticidă concentrată, destinată combaterii muștelor, formulată pe baza a dou ă substan ț e active:

- una din  clasa neonicotinililor de ultimă generatie, imidacloprid (10%) , cu acțiune sistematică, ce blochează, paralizează , sistemul  nervos al insectelor, provocându-le moartea;
- alta  – Cis - tricos - 9 - en (0.1%) - ce acționează conjugat și complementar cu cea sistematică în creșterea eficacității, a vitezei de acțiune  a produsului, prin sporirea atractivității.

  • Formularea include, totodată, atractanți alimentari –BayerLEJșiesențe de zahar,dar și agentul repelentBitrex, pentru o siguranță sporită în utilizare și prevenirea ingestiei accidentale a produsului de către viețuitoare non-vizate.
  • Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul întâmplător al muștelor cu suprafața tratată, momelile insecticide de tipulQuickBayt 2EXTRA WG 10atrag muștele la consum, chiar și în detrimentul surselor de hranăclasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata întreaga suprafațăce se dorește protejată, cidoar aproximativ 30-40% din aceasta.


Utilizare
Produsul este destinat segmentului de sănătate și igienă publică, activității de dezinsecție în sectorul zootehnic, contra muștelor (ferme zootehnice pentru porcine, bovine, cabaline, păsări, etc.), dar și în industria alimentară sau în micile ferme și gospodării private, oriunde produsele de origine animală sau gunoiul atrag muștele.

Concentraia soluției de lucru/ Doza de aplicare

-Doza recomandatădeQuickBayt 2EXTRA WG 10este de 2,5 grame pe metru pătrat de suprafață.QuickBayt 2EXTRA WG 10trebuie aplicat folosindu-se un pulverizator (pompă specifică activitîților DDD) de joasăpresiune (aproximativ 1 atm.).
-Se vor dizolva 250gr.QuickBayt 2EXTRA WG 10în 2 litri de apă pentru tratarea unei suprafețe de 100 de metri pătrați.

Se recomandă agitarea cu putere a recipientului unde se pregătește substanța de lucru, pentru obținerea unui amestec cât mai omogen posibil.

Mod de utilizare: pulverizați substanța de lucru obținutăprin amestecul insecticidului concentrat cu apă, pe pereții grajdului/adăpostului de animale, având în vedere ca tratamentul pe 40 de metri pătrați de pereți echivalează cu protecția a 100de metri pătrați de suprafață. Insistați cu aplicarea substanței de lucrupe zonele unde, de obicei, se înregistrează o infestare maximă(pereți despărtițori, stâlpi de susținere, în jurul uților și al ferestrelor, etc). Este recomadatăaplicare pe pereți în "petice" de 2-3m lungime ți 2-3m lățime (6-9metri pătrați), la o distanțăde 4-5metri unul de altul. Produsul începe să-și exercite activitatea biocidă, într-un timp de acțiune rapid (2-3 min) începând să apară primele muște ce prezintăsimptome de intoxicare.

Activitatea biocidă maximăeste obținutădupă21-28 de zile, perioada dupăcare este recomandată reînprospatarea produsului, prin simpla stropire cu apăa suprafețelor tratate.
Astfel, se obțineprelungirea timpilor de acțiune pânăla 6 săptămâni, cu o eficacitate testatăde la 97.3% pânăla 98.7%.
Tratamentul se repetăde cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 5 aplicări pe an

  • Eficacitate insecticidă: pânăla 63 de zile.
  • Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5gr.
  • Produs de Bayer, Germania

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g).

Scapa de daunatori rapid cu QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g)

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g).

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g) actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g) trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere muste de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere muste vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege QUICK BAYT 2EXTRA WG 10 (4 bucati X 62.5 g) sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere muste de la PetMart.ro!

Cod intern produs MM-BAY-915
Cod Bare 2999488912302
Producător Bayer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.