Promax Caine si Pisica <10kg

Promax Caine si Pisica <10kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
51,57 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 52 puncte de loialitate. (52 puncte = 0,52 RON)

Este un supliment nutritiv cu acțiune tripla care combina patru ingrediente cheie prin care tapeteaza, calmeaza și protejeaza mucoasa intestinala
Recomandă acest produs și prietenilor

Este un supliment nutritiv cu acțiune tripla care combina patru ingrediente cheie prin care tapeteaza, calmeaza și protejeaza mucoasa
intestinala.

Afecțiunile aparatului digestiv sunt cele mai frecvente motive pentru care proprietarii se prezinta cu cainii la medicul veterinar. Aceste
afecțiuni pot fi cauzate de motive simple, cum ar fi alimentația necorespunzatoare, schimbarea hranei, stari de stres sau pot fi generate
de cauze mult mai complicate.

• administrare unica pe zi consolidata prin multiple teste clinice
• design ergonomic și unic al seringii de administrare
• formula avansata prin probiotic EC – omologat, agila montmorillonite, glutamina și Mannan - oligozaharide

Compoziție
Ulei vegetal (Medium chain triglycerides), proteina hidrolizata de grau (peptide de glutamina), drojdie (Saccharomyces cerevisiae continand nivele ridicate de Manan-oligozaharide).
Montmorillonite este o argila cu proprietați excelente de absorbție și de acoperire/tapetare. Montmorillointe, prezinta o suprafața uriașa cu incarcare ionica care este ideala pentru acoperirea și ingrijirea mucoasei intestinale și in același timp creeaza o bariera eficienta impotriva toxinelor și a agenților patogeni.

Probiotic
PROMAX® conține o concentrație mare de Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415, o tulpina probiotica aprobata de UE. Este o bacterie producatoare de acid lactic cu efecte benefice asupra tulburarilor intestinale. PROMAX® ajuta la repopularea intestinului cu bacterii benefice prin introducerea in tractul intestinal a E. faecium. Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415
• Are o perioada scurta de creștere (18-20 minute) astfel populand intr-un timp scurt tractul gastrointestinal.
• Produce acid lactic care scade pH-ul intestinal inhiband astfel creșterea bacteriilor patogene
• Produc substanțe antimicrobiene care sunt eficiente imporiva patogenilor gram–pozitivi.
• Se atașeaza de epiteliul mucoasei intestinale inhiband colonizarea intestinului de bacterii patogene, prin exludere competitiva.

Stimulenti naturali ai sistemului imunitar
PROMAX® Conține doua produse naturale care ajuta la stimularea sitemului imunitar. Glutamine peptide o sursa natural stabila de aminoacid Glutamina. Una din funcțiile principale este furnizarea de energie pentru multiplicarea rapida a celulelor mucoasei, cum ar fi celulele imune ale mucoasei și enterococite epiteliale. in unele condiții catabolice și de stres, celulele mucoasei și a țesutul limfatic intestinal utilizeaza glutamina pentru menținerea integritații mucoasei și pentru a reduce difuzarea bacteriilor in ganglionii mezenterici.

Glutamina stimuleaza atat funcția limfocitelor B cat și T și crește sinteza imuniglobulinelor. Manan oligozaharidele (MOS) Mos-ul din Promax are o structura unica care-i ofera atat proprietați anticolonizare cat și proprietați imuno-modulatoare.
MOS din Promax atrag agenții patogeni printr-o atașare mai ușoara la glucida manoza de pe suprafața ei decat la vilozitațile intestinale.
S-a demonstrat ca MOS are un efect prebiotic, menținand flora intestinala normala la caini prin creșterea populațiilor lactobacililor apatogene și prin controlarea de E. coli patogene. S-a evidențiat ca MOS marește imunitatea locala a intestinului prin stimularea proliferarii limfocitelor B și producerea de IgA. Aceasta din urma ofera o protecție marita contra invaziei agenților patogeni.

Aditivi
E 1707 Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (10 x 1011 c.f.u. / kg), E 558 Bentonite-montmorillonite.

Administrare
La caine sau pisica care sufera de tulburari digestive dupa o schimbare de alimentație, stari de stres sau terapie cu antibiotice.
Seringa Promax specifica taliei ofera dozajul pentru trei zile, de administrat oral o data pe zi

Seringa specifica pentru fiecare talie
Pisica & Caine de talie mica (<10kg) - Doza: 3ml o data pe zi* Dimensiune: 9ml seringa
CaINE DE TALIE MEDIE (10-25kg) - Doza: 6ml o data pe zi Dimensiune : 18ml seringa
CaINE DE TALIE MARE (>25kg) - Doza: 10ml o data pe zi Dimensiune: 30ml seringa
*Doza pentru pisica pana la 3 ml o data pe zi

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Promax Caine si Pisica <10kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetPlus. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca VetPlus pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Promax Caine si Pisica <10kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Promax Caine si Pisica <10kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Promax Caine si Pisica <10kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Promax Caine si Pisica <10kg la prețul 51,57 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetPlus pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-VET-398
Cod Bare 5031812505228
Producător VetPlus
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Achiziție verificată
    Cel mai bun
    Calitate
    Preț
    Cel mai bun pentru Pomeranianul nostru. O singura doza isi face efectul foarte rapid. Si catelului ii place sa il manance.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.