Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg

Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici < 2.5 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
76,33 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 77 puncte de loialitate. (77 puncte = 0,77 RON)

Profender Pisica S  este singurul antiparazitar cu aplicare externa si cu actiune asupra parazitilor intestinali (viermi rotunzi, viermi cu gheara si viermi plati-tenii).

Ingrediente:

  • 1.98% emodepside
  • 7.94% praziquantel.

Indicatii:

  • pentru tratamentul impotriva viermilor intestinali rotunzi Toxocara cati (forme adulte si larve).
  • pentru tratamentul impotriva viermilor intestinali cu gheara Ancylostoma tubaeforme (forme adulte, imature si stadiul 4 de larve).
  • pentru tratamentul impotriva viermilor intestinali lati Dypilidium (forme adulte) si Taenia taeniaeformis (forma adulta).

Se foloseste numai pentru pisici cu varsta mai mare de 8 saptamani si greutate corporala de minim 1 kg.

Nu se foloseste pentru caini si se va folosi cu atentie la pisicile slabite.

Administrare:

Profender se administreaza in functie de greutatea pisicii si se va aplica extern la baza gatului direct pe piele.

S - pentru pisici cu greutatea intre 0-2.5 kg

M - pentru pisici cu greutatea intre 2.5-5 kg

L - pentru pisici cu greutatea intre 5-8 kg

*pentru greutati mai mari se vor combina pipete pentru greutatea respectiva.

Important: Profender Pisica S intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne-pisici marca Bayer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Profender Pisica S | Cutie 2 pipete pentru pisici <2.5 kg la prețul 76,33 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bayer pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BAY-165
Cod Bare 4007221027317
Producător Bayer
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.