POMPA ACVARIU LP 40

POMPA ACVARIU LP 40
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
1.224,09 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 1225 puncte de loialitate. (1225 puncte = 12,25 RON)

Difuzor de aer din plastic cu ieşiri multiple inclus.
Recomandate pt. aerarea acvariilor de prezentare, pt.ferme piscicole, aerarea iazurilor, etc.

Caracteristici tehnice:
- debit aer 3000 l/h
- presiune 0,030 Mpa
- putere 35 w
- adâncime max. de pompare 2,8m
- 1 ieşire
- 1 difuzor aer cu 12 ieşiri
- carcasă din plastic

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu POMPA ACVARIU LP 40

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Shenzen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria pompe externe marca Shenzen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul POMPA ACVARIU LP 40 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul POMPA ACVARIU LP 40 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești POMPA ACVARIU LP 40?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria pompe externe de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți POMPA ACVARIU LP 40 la prețul 1.224,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Shenzen pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-SHE-267
Cod Bare 6920042804081
Producător Shenzen
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 4 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).