PIRET MIX PULVIS, 100 g

PIRET MIX PULVIS, 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

COMPOZITIE:
" Piretrine Naturale 0,05%: (CAS No: 8003-34-7, EINECS No: 232-319-8, Index No: 613-022-00-6)
" Permetrina 0,06%: (CAS No: 52645-53-1, EINECS No: 258-067-9, Index No: 613-058-00-2)
TIP: Pulbere de culoare alb - cenusie
UTILIZARE:
Insecticid de suprafata: pentru combaterea insectelor cu habitat domestic (pureci, capuse, paduchi etc.) localizate pe caini si animale sau pasari ornamentale (papagali, canari, porumbei de ornament). (Utilizare sanitar - veterinara).
INDICATII, METODA DE APLICARE:
Piret Mix pulbere se aplica prin pudrare pe toata suprafata corpului, in sens invers firelor de par (pene). Administrarea se repeta la 3-4 zile, fiind necesara dispersia produsului si in adapost altfel este posibila reinfestarea. Produsul are eficacitate persistenta de pana la 4 saptamani. Se va utiliza numai extern.
Dupa administrare se recomanda o atentie sporita ca animalele sa nu ingere produsul.
Precautii specifice
Nu se administreaza la animale sensibile la oricare din substantele active sau adjuvanti. Nu se recomanda folosirea produsului la pisici, reptile, pesti, amfibieni, albine. De asemenea nu se utilizeaza la catei sub varsta de 4 saptamani.
Animalele destinate consumului uman aflate sub tratament nu pot fi sacrificate.
PRECAUTII :
A nu se lasa la indemâna copiilor. Nociv prin inhalare, in contact cu pielea sau daca este inghitit. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana animala.
Pentru mediu: Periculos pentru mediul inconjurator. Toxic pentru organismele acvatice. Nociv pentru organismele acvatice. Poate provoca efecte adverse pe
termen lung asupra mediului acvatic. Nu va fi aruncat in canale de scurgere sau cursuri de apa. Se vor aplica materiale absorbante de lichid (nisip, ciment,
pietris). Se va scurge intr-un recipient corespunzator, iar materialul colectat va fi pastrat corespunzator.
MASURI DE PRIM AJUTOR:
Persoana afectata va fi transportata departe de zona de pericol. In cazul aparitiei unor simptome se va contacta un medic. Persoanei inconstiente nu i se va administra nimic pe cale orala. Persoana afectata va fi scoasa la aer curat. Este interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei. Daca persoana isi pierde cunostinta, va fi pozitionata pe o parte laterala pana la sosirea medicului. Se scoate imediat imbr?c?mintea si incaltamintea contaminate.
Daca este cazul, se vor scoate imediat lentilele de contact.
In caz de inhalare: Persoana afectata se va scoate la aer curat si i se va asigura caldura. Daca respiratia este neregulata sau este intrerupta se va executa respiratie artificiala.
In caz de contact cu pielea: Pielea va fi spalata imediat cu apa din abundenta. Daca iritatia pielii persista se va solicita consult medical.
In caz de contact cu ochii: Se vor sp?la ochii cu ap? din belsug timp de cel putin 10 minute, tinând ochii deschisi. Se va solicita consult medical.
In caz de ingestie accidentala: Se va spala gura cu apa in cantitatea necesara. Daca a fost inghitita o cantitate mare, se va solicita consult medical. Este
interzisa administrarea catre pacienti a lichidelor sau provocarea vomei.
CONDITII DE ELIMINARE FINALA:
Resturi si reziduuri: Incinerare in conformitate cu reglementarile nationale (Legea 211/2011 privind regimul deseurilor).
Recipiente: Golire si spalare intensa cu apa din abundenta. Recipientul va fi transformat astfel incât sa nu fie reutilizabil. Eliminarea trebuie facuta in conformitate cu reglementarile nationale (HG 621/2005 privind ambalajele si deseurile de ambalaje; conform HG 856/2002 - cod deseu 18 02 08).
CONDITII DE PASTRARE, DEPOZITARE:
Recipientul va fi pastrat uscat, bine inchis si in locuri racoroase si aerisite. Se va pastra la distanta de sursa de foc. Vor fi luate masuri de precautie impotriva
descarcarilor statice. Recipientele vor fi deschise si manipulate cu grija. Se va evita contactul cu pielea, ochii si hainele. Nu se va mânca, bea sau fuma in
timpul aplicarii. A nu se lasa la indemâna copiilor. Se va pastra la distanta de materiale oxidante, alcaline puternice, substante acide.
A se pastra la temperatura camerei 25oC ± 5oC.
VALABILITATE : 2 ani de la data fabricarii, pastrat in conditii corespunzatoare.

Mod de comercializare: generala - sanitar-veterinara

N: Periculos pentru mediul inconjurator.
Xn - Nociv

Fraze S:
S2 A nu se lasa la indemâna copiilor.S13 A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale.S24 A se evita contactul cu
pielea.S36/37/39 Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata.S60 Acest produs si
ambalajul (recipientul) sau se vor depozita ca un deseu periculos.S61 A se evita aruncarea in mediul inconjurator. A se consulta instructiunile
speciale / fisa de securitate
Fraze R:
R20/21/22 Nociv prin inhalare, in contact cu pielea si prin inghitire.R43 Poate provoca sensibilizare in contact cu pielea
R48/20: Nociv: pericol de efecte grave asupra sanatatii la expunere prelungita prin inhalare.R50/53 Foarte toxic pentru
organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic?
Fraze H:
H302 Nociv in caz de inghitire.H312 Nociv in contact cu pielea.H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii.H332 Nociv
in caz de inhalare.H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu PIRET MIX PULVIS, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Phylaxia. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe caini marca Phylaxia pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul PIRET MIX PULVIS, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul PIRET MIX PULVIS, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești PIRET MIX PULVIS, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți PIRET MIX PULVIS, 100 g la prețul 12,96 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Phylaxia pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-PHY-1
Cod Bare 5999880681148
Cod Intern Furnizor 146_1
Producător Phylaxia
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 100 g
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • piret mix pulvis
    Preț
    este un produs ok

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *

* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

* Pentru comenzile de peste 1000 lei plasate pe site-ul nostru, plata poate fi efectuată exclusiv cu cardul. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door

---

În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda...". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucrătoare.

În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.