Cu ocazia sărbătorilor legale, în zilele de 30.11 - 01.12 magazinul PetMart va fi închis.
În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

Orozyme Gel, 70 g

Orozyme Gel, 70 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
70,85 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Gelul Orozyme este o pastă de dinți pentru câini și pisici, care oferă cea mai bună igienă orală și inhibă semnificativ formarea tartrului.
Recomandă acest produs și prietenilor

Gelul Orozyme este o pastă de dinți pentru câini și pisici, care oferă cea mai bună igienă orală și inhibă semnificativ formarea tartrului.

Gelul Orozyme aderă pe suprafața dinților și gingiilor, permițând acțiunea ingredientelor active. Eficient în prevenirea apariției plăcii dentare și previne formarea altor bacterii.

Atentie! Doar pentru uz veterinar. Respectati instructiunile de administrare. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Orozyme Gel, 70 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la INMED. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena dentara marca INMED pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Orozyme Gel, 70 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Orozyme Gel, 70 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Orozyme Gel, 70 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena dentara de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Orozyme Gel, 70 g la prețul 70,85 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele INMED pentru pisici de la Pet Mart!

Ingrediente: Amilază, glucoză oxază, tiocianat de potasiu, lactoferină, lactoperoxidază, lizozimă, superoxid dismutază, abrazivi ușori, surfactanți neionici, agenți aromatizanți.

Administrare:

Poate fi folosit o dată pe zi.

Câine: puneți direct în gură sau amestecați cu o cantitate mică de mâncare.

Pisici: așezați direct în gură sau aplicați pe lăbuță de unde poate linge.

Administarea la câini de talie mică și la pisici este facilitată de tubul de plastic.

 

Doză:

Pisică, câine de talie mică: aprox. 1 cm gel pe zi

Caini mai mici de 20 kg: aprox. 2 cm gel pe zi

Caini peste 20 kg: aprox. 5 cm gel pe zi

Gelul poate fi utilizat cu sau fără o periuță de dinți.

Frecvența ideală a periajului pentru câini și pisici este de 3-7 ori pe săptămână.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-INM-01
Producător INMED
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 70 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).