Optixcare EYE LUBE, 20 g

Optixcare EYE LUBE, 20 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
73,19 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 74 puncte de loialitate. (74 puncte = 0,74 RON)

Optixcare EYE LUBE 20 g, este un gel hidrolific cu carbomer.

Gel hidrofilic cu carbomer și eliberare susținută. Oferă o protecție de lungă durată a corneei în formele ușoare de cheratoconjunctivita sicca, dar și în timpul anesteziei. Ajută la menținerea hidratării suprafețelor oculare.

Ameliorează disconfortul și elimină secreția asociată cu ochiul uscat. Pentru câini și pisici. Sunt special formulate pentru uz veterinar.

Contine: apă purificată, sorbitol, carbomer, hidroxid de sodiu. Conservanți: EDTA disodic, cetrimide.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Optixcare EYE LUBE, 20 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Adventix. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena ochi si urechi marca Adventix pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Optixcare EYE LUBE, 20 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Optixcare EYE LUBE, 20 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Optixcare EYE LUBE, 20 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena ochi si urechi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Optixcare EYE LUBE, 20 g la prețul 73,19 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Adventix pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-OPT-5501
Cod Bare 876198042425
Producător Adventix
Vârsta Kitten, Puppy și junior, Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 20 g
Prezentare Tub
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.